Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Άκουσα πως το Ισραήλ ζήτησε να φιλοξενηθούν...

...στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη 100.000 Σύριοι πρόσφυγες, φτάνει η Γερμανία, ή αλλιώς η εικονική Ένωση της Ευρώπης, να καταβάλει στο Ισραήλ τα 23 δις ΕυρωΜάρκα και όχι στην Τουρκία...χιχιχιχι, και η Γερμανία φυσικά ηρνήθη, όπως και η Γαλλία, και πώς αλλιώς;, αφού εκεί εγεννήθη ο αντισημιτισμός και ήκμασε στη Γερμανία- αδελφάκια, οι πεινασμένοι για μεγαλεία Γάλλοι με τους άπληστους καταστροφείς, μέχρι κουταμάρας, Γερμανούς- τυχαία άλλωστε η κυβέρνηση του Βισί; Αλλά, περασμένα ξεχασμένα...

...μα τι λέτε; Ποτέ δεν ξεχνά ο φασισμός γιατί ποτέ δεν παύει, ο φασισμός γεννιέται με τον άνθρωπο, όλοι είμαστε φασίστες, για ρίξτε μια ματιά στα ατομικά εγκλήματα, προσωπικής στενής ευθύνης αλλιώς, και θα δείτε αν δεν ανιχνεύσετε/εντοπίσετε φασιστικά σωματίδια να επιπλέουν εντός του μαύρου αίματος, για μελετήστε τις συμπεριφορές των βάρβαρων αρσενικών συζύγων ή αλλιώς νταβατζήδων, το πώς εξευτελίζουν την υποτιθέμενη σύντροφό τους, το πώς την χειρίζονται ως σκλάβα, για μελετήστε παρακαλώ και την καταπίεση που ασκούν τα άνοστα θηλυκά και αμόρφωτες γυναίκες στους θλιβερούς άνδρες τους- ο φασισμός κυλά στο αίμα μας, η Δημοκρατία που θεσπίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια, ήταν το πρώτο βήμα, η πρώτη πράξη του ανθρώπου προς τον Πολιτισμό, βάστηξε όμως λίγο, δεν έχει σημασία, σημασία έχει που γεννήθηκε η λέξη και η έννοιά της, από εκεί και πέρα ξεπήδησαν ένα σωρό άλλες, τάχατες πολιτικές ιδεολογίες με την Πολιτική ολοένα να αποδιώχνεται από την έννοια του Πολίτη, και φτάσαμε στην έννοια του Πολίτη ΕυρωΜάρκου... 

...Ζήτω ο νεωτερικός Φασισμός του ΕυρωΜάρκου...

...όσο για τις θρησκείες, από όλες απουσιάζει η αληθινή πίστη-, αλλά και πάλι γιατί να μην απουσιάζει; Υπάρχει λογική στις θρησκείες; Υπάρχει Λόγος σε αυτά τα κουρελόπανα του φόβου; Το ίδιο θα ρωτήσω και για την κυρά Τοκογλυφία με τα λιπαρά μπούτια και το άθλιο αιδοίο και τα πεσμένα πλάκα στήθη; Υπάρχει κέρδος σε αυτή; Φυσικά όχι, μόνο ουρλιαχτά παράνοιας, έχετε ακούσει σχιζοφρενή να ουρλιάζει; Έχω ακούσει, το ίδιο και το αυτό, ε, το ίδιο ουρλιαχτό βγάζει και ο Γερμανός Σόιμπλε: Τα Ευρωμάρκα μου, τα Ευρωμάρκα μου, αλλιώς τα αεροδρόμιά σου Ελλάδα...   

...τα γράφω σχηματικά γιατί αυτό επιτρέπει ο χώρος, τι πραγματεία θα καθίσω να γράψω;

...και πάω στους πρωθυπουργούς μας, από τη Μεταπολίτευση και μετά.
Κωνσταντίνος Καραμανλής: με δυο-τρεις κινήσεις ματ, έλυσε ένα σωρό εντόπιους γρίφους, κρίμα που δεν ήταν νεότερος- κρίμα.

Ανδρέας Παπανδρέου: με αυτόν ξεκίνησε η καταστροφή, ο μεγαλύτερος δημαγωγός μετά τον Παύλο του χριστιανισμού.

Κ. Μητσοτάκης: Πασαλειμματίας, έκανε κάτι κουτσουλιές εδώ και εκεί και εξεδιώχθη.

Κ. Σημίτης: ο μεγαλύτερος καταστροφέας της νεώτερης Ελλάδας μετά τον Παπαδόπουλο της CIA/Αμερικής.

Κώστας Καραμανλής: Ανόητος και δειλός και ασχεδίαστος.

Γ. Α. Παπανδρέου: σε αυτόν σταματά το λεξιλόγιό μου- το παιδί δεν είναι καλά, κατάφερε όμως να μας χώσει στο στόμα του ΔΝΤ επί Στρος-Καν, ένα στόμα πελώριο που καταπίνει τα πάντα, ακόμα και ατομικές βόμβες.

Αντώνης Σαμαράς: περίεργο άτομο, δεν ξέρω αν παίζει πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο, ξερή, τάβλι, πάντως ό,τι και να παίζει, το παίζει ως άλλος, πάει και αυτός, εξεδιώχθη.

Πάρτε τον έναν χτυπάτε τον άλλον και πάμε στον Αλέξη Τσίπρα: όποιος έχει δει την ταινία του Terence Malik, "Badlands", θέλω να πιστεύω πως θα συμφωνήσει με αυτά που θα γράψω. 
Στην ταινία, ένα νεαρό ζευγάρι που έχει υπάρξει στην πραγματικότητα, είναι αληθινή ιστορία, διαπράττει εγκλήματα μιμούμενο ένα προγενέστερο ζευγάρι εγκληματιών, ο νεαρός δε, μιμείται τον Τζέιμς Ντιν στις κινήσεις, στο ντύσιμο, στο κράτημα του τσιγάρου-, υποκρίνονται με άλλα λόγια τους εγκληματίες, δολοφονούν, αλλά δολοφονούν ως ερασιτέχνες του εγκλήματος, δεν είναι γεννημένοι δολοφόνοι, είναι αφελείς, αθώοι επειδή κουτοί.
Ε, αυτή την εντύπωση έχω για τον Αλέξη Τσίπρα, μιμείται έναν πρωθυπουργό, δεν ξέρω ποιον, και αν υπάρχει/υπήρξε αυτός ο πρωθυπουργός- ίσως να μιμείται την εικονική πραγματικότητα του πρωθυπουργού που ο ίδιος ο Τσίπρας φαντασιακά δημιούργησε.

Κάποτε ο Τσαρούχης, αλλά και ο Χατζηδάκις και ο Γκάτσος και ο Ελύτης, ακόμα και ο ιδεολόγος Μίκης Θεοδωράκης, ο καθείς με τον τρόπο του, μας είπαν πως, "η Ελλάδα δεν ανήκει, μήτε στην Δύση, μήτε στην Ανατολή". Θέλετε τρανότερη απόδειξη από ό,τι συμβαίνει στην εποχή αυτή των Εταιρών, παλλακίδων, πορνών, διότι όλη η Ευρώπη έχει κατακλυστεί από πόρνες που καμώνονται τους πολιτικούς. Όλη η Ευρώπη κατέληξε σε ένα μεγάλο πορνείο ηλίθιων πορνών. 
Όσο για τους δικούς μας πολιτικούς και μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας, ανήκουν στο είδος του ετεραλκή- εκείνου που έλκεται και κλίνει προς τον ισχυρό, δίχως παιδεία, δίχως υπερηφάνεια πάτριου εδάφους γέννησης, ατομικής αξιοπρέπειας, με άλλα λόγια: Δούλοι!
Ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι έτσι και ένα κομμάτι των Ελλήνων, όρθωσε ανάστημα συμπόνιας, καλοσύνης, μα πάνω από όλα την έννοια του Δικαίου.
Θα συμφωνήσω με τον Τσίπρα που είπε, πάνω κάτω, ότι, 
η Ελλάδα δείχνει το παράδειγμα στην Ευρώπη-, 
δεν είπε όμως πως η Ευρώπη ποτέ δεν είχε ανθρώπινο πρόσωπο- μόνο προσωπεία ανθρωπισμού, είναι τυχαίο που γεννήθηκε εκεί η έννοια: Ανθρωπισμός; 
Αν είσαι άνθρωπος δεν έχεις καμιά ανάγκη την έννοια αυτή, είσαι άνθρωπος από γεννησιμιού σου, να χέσω τις ιδεολογίες και τις θρησκείες. 
Επίσης ο Τσίπρας, δεν ομολόγησε πως και ο ίδιος δεν στέκει παράδειγμα στο Λαό, έστω σε αυτό το κομμάτι που αντιστέκεται στο φόβο και μοιράζει το έχει του και συντρέχει τους αθώους πρόσφυγες, ιδίως τα παιδιά, και αλήθεια ποιος εγγυάται ότι από αυτά τα παιδιά δεν είναι γεννημένος να γίνει αύριο ένας μεγάλος συγγραφέας ή επιστήμονας, και το κατακρεουργεί- φασίστες! 
Είμαι υπερήφανος για αυτό το κομμάτι των συμπολιτών μας, γιατί λογιάζουν, τον όποιον άλλον άγνωστό τους, ως Ανθρώπινη Ύπαρξη, Παρουσία, Λόγο, ξεριζωμένο από τον τόπο του, όπως πολλές φορές και εμείς πήραμε τους δρόμους της προσφυγιάς και αρκετές φορές σφαγιαστήκαμε- η τελευταία έγινε από τους Γερμανούς, κρυφοβιτσιόζους-, μην έχεις Τσίπρα, μην έχετε φίλοι μου εμπιστοσύνη στους Γερμανούς, εκείνοι έφεραν τα σύνορα της Ευρώπης στη γραμμή των συνόρων μας - για μένα στους όρχεις μου, δεν θέλω να έχω πάνω μου την επωνυμία/ρετσινιά του Ευρωπαίου.
Πώς να αντισταθείτε; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος: Σαμποτάζ, δολιοφθορά, μα πάνω από όλα συνειδητοποιήσετε το λίγο μυαλό των πολιτικών μας, σε όλο το φάσμα, κανείς τους δεν είναι καλύτερος από τον άλλον, μια μάζα μας κυβερνά, μην κλίνετε σε κανένα κόμμα, σε καμιά ιδεολογία, σε καμιά θρησκεία, μόνο στο Λόγο- στον Ορθό Λόγο που, δυστυχώς, σε αυτή τη μαύρη εποχή των Γερμανών, υποχώρησε, εξαφανίσθη, χάθηκε- η κατάσταση έχει ξεφύγει, ας αντισταθούμε σύμφωνα με το ποιοι είμαστε, αλλιώς δεν είμαστε τίποτα- είμαστε, Γάλλοι. Λετονοί, Τσέχοι, Ούγγροι, Γερμανοί, και για να μην παρερμηνευτώ, δεν αναφέρομαι στην έννοια της φυλής, αλλά να παραμείνουμε στην ακατάβλητη ιδιότητα του ανθρώπου, και να είμαστε άνθρωποι και κοσμοπολίτες και όχι μερίδια τόκων της παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης, που ενώ είναι παγκοσμιοποιοημένοι, είναι ταυτόχρονα Εθνικιστές- η σχιζοφρένεια-όπως οι παραπάνω κάτοικοι, της τάχατες πολιτισμένης Ευρώπης, που έκλεισαν τα σύνορα στις αθώες κατατρεγμένες υπάρξεις-, αν ήμουν πλούσιος και είχα σπίτια, θα τα έδινα στα παιδιά των Σύρων που οι γονείς τους τα έστειλαν μόνα έξω από τη χώρα τους για να γλιτώσουν τη μανία των θρησκομανών και να έμεναν εδώ για πάντα ή όσο ήθελαν: στην Ελλάδα του πολιτισμού: τα παιδιά: η ελπίδα, η μόνη ελπίδα του κόσμου.   
Δείτε αυτή την Ομορφιά, δείτε και την παρακάτω ασχήμια...
...4 τέρατα που υποβαστάζουν το φέρετρο της λεηλατημένης πλέον χώρας μας...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου