Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Εγώ ντρέπομαι τρεις φορές, και για το Λαό μου...

...και για τους πολιτικούς μου και για τον Γερμανικό που είναι μια μάζα* 
"Ντρέπομαι για αυτόν τον λεγόμενο εταίρο της Γαλλίας, ο οποίος δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από ό, τι οι πετρελαϊκές μοναρχίες. Ντρέπομαι που αυτή η δήθεν χώρα δεν κατάφερε ακόμα να κάνει το "mea culpa" που έπρεπε και δεν θα το κάνει ποτέ.
Ντρέπομαι για αυτό το λαό που πάντα νομίζει ότι είναι πανίσχυρος και υπεράνω όλων. Ο μοναδικός ευρωπαϊκός λάος γενοκτονός, που δεν παύει ποτέ να βλάπτει αυτή την ήπειρο εδώ και έναν αιώνα.
Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα, τυφλή όταν είναι ισχυρή, και άβουλη όταν είναι αδύναμη, έτοιμη να κλέψει την ιδιοκτησία των άλλων, όπως το έχει κάνει ήδη. 
Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα όπου λίγες είναι οι φωνές που προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν ενώ η κυβερνώσα κάστα της φιμώνει τους πάντες προς όφελος του κέρδους.
Ντρέπομαι που αυτή η χώρα και αυτός ο λαός δεν τιμούσαν ποτέ τους δημοκράτες τους, προτιμώντας τους επιχειρηματίες και τους καπετάνιους της βιομηχανίας, ακόμη και τους συνένοχους γενοκτονίας.
Ντρέπομαι γι' αυτό τον λαό που δεν σταματά ποτέ να θέλει να επιβληθεί όπου βρίσκεται, ενώ βγάζει περισσότερη χυδαιότητα από λεπτότητα.
Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα που γονάτισε δύο φορές την Ελλάδα, και συνεχίζει να βλάπτει τη χώρα αυτή, που είναι η ρίζα του πολιτισμού μας.
Ντρέπομαι αυτό το λαό και αυτή την χώρα, τυφλωμένοι από μια πλασματική εμπορική και οικονομική δύναμη και που ακόμα δεν ξέρει ότι έβαλε το σκουλήκι στον καρπό, και ότι αν δεν αντιδράσει γρήγορα, αυτό το σκουλήκι θα καταβροχθίσει και τη χώρα και τον λαό της πρώτα, και έπειτα θα επιτεθεί στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα και για αυτό το λαό, παρά τους λίγους ειλικρινές άνδρες και γυναίκες της χώρας που δεν έχουν πια φωνή.
Ντρέπομαι για τη Γερμανία!"
*O Jose Manuel Lamarque είναι Γάλλος δημοσιογράφος και δημιουργός του μπλογκ: helpthegreekpeople.blogspot.gr
* Και πέστε μου τώρα που διαφέρει η θέση του, άποψή του, από τα δικά μου που γράφω εδώ και καιρό σε σχέση με τη σημερινή Γερμανία;
Ευχαριστώ από εδώ τον Jose Manuel Lamarque, ίσως να είναι και αυθαιρεσία που το χρησιμοποιώ, αλλά επειδή συμφωνώ απόλυτα μαζί του και επειδή δεν ανέχομαι να με καταπιέζει άλλο ο παρίας της Ευρώπης: Γερμανός... να τελειώνουμε επιτέλους με αυτούς τους Γερμανούς που κάθε τόσο τους πιάνει η μανία της αυτοκαταστροφής και της αναζήτησης ταυτότητας, διότι είναι κουτοί και συνεχώς ξεχνούν ότι ο Θύτης είναι ταυτόχρονα και Θύμα, και το αντίθετο...
Γυρίστε Έλληνες τις πλάτες σας στη Γερμανία, κλείστε τον ΟΤΕ, είναι γερμανικός, κλεiστε το Lidl, κλείστε τη Siemens, αρκετά δις έχει φάει από εμάς, κλείστε την Grup, να αγοράζετε Delonghi, μην αγοράζετε γερμανικά προϊόντα, πέρα που τα περισσότερα είναι σκάρτα, σαμποτάζ και δολιοφθορά τα μόνα μας όπλα γιατί οι πολιτικοί μας είναι όργανά τους.

* Ας μην ξεχάσω να αναφέρω ότι λυπάμαι και για τους πεινασμένους Γάλλους- τυφλοί φίλοι των Γερμανών.

Ευχαριστούμε κύριε Jose Manuel Lamarque. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου