Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Οι 7 Νάνοι και η (πράσινη) Χιονάτη...

Τσίπρας: Δειλός προδότης συντρόφων και ψηφοφόρων.
Μητσοτάκης: Δόλιος αρχικελευστής δίχως σφυρίχτρα.
Μιχαλολιάκος: Διχαστικός καιροσκόπος εκμαυλιστής.
Κουτσούμπας: Δεκαετίας του '20 ιδεολόγος.
Θεοδωράκης: Δυστυχής γόνος του Σόιμπλε.
Λεβέντης: Δικαιούχος αραχνιασμένης ντουλάπας.   
Γεννηματά: Δεύτε λάβετε φως από τον κάποτε ήλιο.
Όπως βλέπετε από κανέναν δεν λείπει το "Δ", τρεις γωνίες, δύο κάθετες και μία οριζόντια: η Αγία Τριάδα, το Άγιον Πνεύμα,η Αγία Επιφώτιση: Σώσον Κύριε το Λαό σου και διέρρηξε τα ιμάτιά σου ωσάν να είναι χρυσοποίκιλτον χρηματοκιβώτιον τραπέζης της Εσπέρας.
Όπως βλέπετε δεν υπάρχει ούτε ένας σώφρων κύριος από τους παραπάνω που να μπορεί να εκφέρει τη κοινή λέξη: Σοβαρότητα. 
Ο ένας την εκφέρει: βαρότητα. 
Ο άλλος: Ατητόρα. 
Ο άλλος: Αβαρότητα. 
Ο άλλος: Σορότητα. 
Ο άλλος: Ραβαότα, και πάει λέγοντας.
Θέλετε να ξέρετε ποια είναι τα αφεντικά τους; Οι κάτωθι: Παπαδήμος. Στουρνάρας, Χαρδούβαλης, και οι τρεις τους υπάλληλοι της Goldman Sachs, γνωστό αυτό- σας λέει τίποτα;, ίσως κάτι;, ίσως μια παρανυχίδα;, ένα δαγκωμένο μήλο;, μια κότα ξεπουπουλιασμένη;
Έτσι, οι παραπάνω 7 Νάνοι και η πράσινη Χιονάτη υπηρετούν τους παραπάνω, ο καθείς από το μετερίζι του- ειρωνικά χρησιμοποιώ τη λέξη: Μετερίζι -και σε συνέχεια όλοι οι βουλευτές, πλην του ΚΚΕ, υπηρετούν όλοι την υπέρογκη πειναλέα απληστία της Goldman Sachs και άλλων ύποπτων κέντρων, ιδίως των Β(Φ)ριξελών.  
Ο Τσίπρας πήγε στο Ισραήλ για να κολλήσει ένσημα για τη μελλοντική του σύνταξη στο ΙΚΑ του Ισραήλ- ο Μητσοτάκης έχει αρκετά ένσημα, μάλιστα του περισσεύουν, δεν έχει ανάγκη να πάει ακόμα στο Ισραήλ. 
Αν ο Νετανάχιου λέει ότι, η Ελλάδα είναι αληθινός φίλος, σκεφτείτε τι είδους συμφωνητικά γάμου υπέγραψαν οι δυο Αληθινοί Φίλοι, διότι το Ισραήλ, όταν αναφέρεται στην έννοια της Φιλίας, ο νους σας να πηγαίνει στην έννοια της Αρπαγής και του άνομου Συμφέροντος, και όταν μάλιστα πριν καιρό το κράτος του Ισραήλ αναφέρθηκε επίσημα στην οικονομική κρίση του ελληνικού κράτους- πότε χαίρονται τα κοράκια;- οι συμφωνίες θα έρθουν στη βουλή να τις μάθουμε και εμείς; Όχι!
Μπορεί να μην είναι και τόσο βρόμικα τα παιχνίδια και να είναι αθώα, αλλά, αφήστε με να πιστεύω πως είναι Βρόμικα Αθώα. 
Και έτσι βλέπουμε την Ελλάδα μας να μοιράζεται στα δυο: η μισή στη Γερμανία και η άλλη μισή στο Ισραήλ, Pas Mal και από την άλλη μεριά πρόσφυγες, μετανάστες και κάποιοι άλλοι σίγουρα θα εγκλωβιστούν εδώ, η Ευρώπη των νεωτερικών φασισμών, δεν θα επιτρέψει να γεμίσουν τα σπλάχνα της με πρόσφυγες ή μετανάστες, στο μεταξύ, η ανεργία μαστίζει τους νέους μας, οι κατοικίες που χτίσαμε, ά-σκεπτοι τρέξαμε να δανειστούμε από τις τράπεζες, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, ο σιδηρόδρομος, η ΔΕΗ, οι τράπεζες, περνάνε σε ξένα χέρια- τίποτα δεν θα μείνει δικό μας ή όρθιο-, η δική μου γενιά, που ήδη άρχισε να φεύγει, όταν κλείσει εντελώς ο κύκλος της προς το θάνατο, η Ελλάδα δεν θα είναι πια ελληνική και το ειρωνικό: η γενιά μου κοντολογίς ανήκει στη Γενιά του Πολυτεχνείου.     

Λοιπόν, όντως αυτή η χώρα είναι ιδιόμορφη: ιδιόμορφη η Αριστερά, ιδιόμορφη η Δεξιά, ιδιόμορφο το Κέντρο, ιδιόμορφη η Ακροδεξιά, ιδιόμορφη η Ακροαριστερά, ιδιόμορφο το ΚΚΕ- όλα ιδιόμορφα, όμως, δίχως προσωπικότητα, όπως και η βιομηχανία της, η μικροβιοτεχνία της, ο μεταπρατισμός της, μόνο οι αγρότες και οι ψαράδες δεν έχουν αυτή τη ρέτσινη ιδιομορφία, δλδ ρετσινιά- λοιπόν, ας βγάλουμε σήμερα κραυγή μεγάλη που να φτάσει ίσαμε δέκα χρόνια μπροστά, να διατρέξει προς το Αμέλλοντα Μέλλον: θα σε δω στο Αχέροντα να κωπηλατείς Τσίπρα.

Στο μεταξύ το Ισραήλ σκοτώνει παιδιά που κρατούν σφενδόνες, λακτίζει εγκύους, αυξάνει παράνομα τα εδάφη του και τα Ηνωμένα Έθνη και η ανάλγητη σημερινή Ευρώπη, των εκβιαστών/σαδιστών, όπως την ονομάτισε ο Τσόμσκι, διαμαρτύρονται τάχα αλλάζοντας το ένα μέλος την πάνα ή την κιλότα του άλλου μέλους.    

Ευτυχώς, εγώ θα έχω φύγει, θα έχουν στερέψει τα δάκρυά μου και ο βαθύς μου πόνος θα έχει παύσει από την προδοσία των δειλών - δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος από τον δειλό, τον κουτό και τον εθελοτυφλούντα, και έχουν μαζευτεί ανάθεμα πολλοί από δαύτους στην εποχή μας. 

Από εδώ στέλνω βαθύ αποχαιρετισμό λύπης στον άξιο Γλύπτη μας που έφυγε πρόωρα: τον Γιώργο Λάππα, όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε και εκτιμήσαμε το έργο του, ας σιωπήσουμε για λίγα λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου