Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

USA versus GERMANY...

…πόσο χάρηκα με το χτύπημα των ΗΠΑ στη Γερμανία διαμέσου της WOLKSWAKEN, δεν λέγεται, και να σκεφτείτε πως WOLKSWAKEN σημαίνει: «κινητό προτεσταντικό κουβούκλιο λαϊκοφασιστικού λαού», άρα, υποθέτω πως ήταν εν γνώσει της γερμανικής κυβέρνησης.
Χάρηκα τόσο πολύ που έφαγα γεμιστές τομάτες, χωρίς κιμά, κα Φωτίου, τις έφτιαξα με το τίποτα και με το κάτι, το κάτι ήταν το πιρούνι που αέρα έπιανε, αέρα άφηνε, δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ, αγαπητή μου αριστερή συντρόφισσα, δεν ντρεπόμαστε, και να σκεφτείτε πως η τομάτα ήταν μεταλλαγμένη, η φλούδα της ήταν τόσο πέτσινη που χρειάστηκα φαλτσέτα για να την αποκολλήσω από το σώμα της τομάτας, και χρειάστηκε να αποφλοιώσω τις τομάτες γιατί επινόησα μία νέα συνταγή γεμιστών, η γέμιση είναι απόξω, στην αυλή, στην περιφέρεια, στο στίβο, στην αγορά της τομάτας-, σαν δεν ντρεπόμαστε κα Φωτίου, είστε και καθηγήτρια.
Λοιπόν, η ηλιθιότητα δεν περιορίζεται, δεν μπορεί να περιοριστεί, είδατε πόσο ηλίθιοι είναι Γερμανοί; Προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τους Αμερικάνους, και μέχρι σε ένα σημείο τα κατάφεραν, πέρα που είμαι σίγουρος ότι οι Αμερικάνοι το γνώριζαν καιρό τώρα και το φύλαγαν μέχρι την περασμένη εβδομάδα, περίμεναν τη σωστή στιγμή, κατά αυτούς, για να προβούν στο χτύπημα αυτό, όπως επίσης είμαι σίγουρος πως το σχέδιο άρχισε να υλοποιείται μετά την άκαρπη συνάντηση του Αμερικανού υπουργού οικονομικών κ. Λιου με τον αντίστοιχο της παμπόνηρης, μα κουτής Γερμανίας, Χερ Σόιμπλε.
Ω! πόσο το ευχαριστήθηκα, πόσο το ευχαριστήθηκα ανόητε Γερμανέ, άπληστε και μισητέ, που σε τσάκωσαν ακόμα μια φορά να κλέβεις την Ευρώπη και γενικά τον κόσμο, τι είδος πείνα είναι αυτή που σε δέρνει; Τι είδος κόμπλεξ είναι αυτό; Τι είδος βαρβαρότητα σε περιλούζει από την πρώτη ημέρα γέννησής σου; Δεν ξέρω αν η αποκάλυψη της κλοπής δολαρίων από τον φορολογούμενο Αμερικανό από την γερμανική WOLKSWAKEN θα μας βγει σε καλό ή αν βγει σε καλό και σε μεγαλύτερο πλαίσιο, εννοώ στην Ευρώπη.
Η Γερμανία πρέπει να φύγει από την Ευρώπη, δεν είναι πολιτισμένη χώρα, είναι τσιμπούρι που ροφά αίμα από ξένο σώμα, μόνο τότε η Ευρώπη θα ξανά βρει τον πολιτισμό της, όσο και τον κοινωνικό/πολιτικό ανθρωπισμό της.

Η Δικαιοσύνη έχει να κάνει με την παίδευση στο Ωραίο, το Ωραίο έχει να κάνει με την παίδευση στην Αρετή, η Αρετή ξεκινά από τη φρόνηση, δεν μπορεί να είναι κάτι σωστό και όμορφο και να μην είναι ενάρετο. Κάθε μας πράξη αν δεν εκπηγάζει από κάτι ζωτικό μας, αν δεν είναι κομμάτι, έστω μικρό της ουσίας μας, τότε είναι πράξη κενή που πέφτει στο κενό.

«Ελεήστε τον αόμματο», τη θυμάστε αυτή την έκκληση του αείμνηστου Μίμη Φωτόπουλου στην ταινία του Τζαβέλα, «Κάλπικη Λίρα», ε, λοιπόν ο ψεύτης αόμματος και η κάλπικη λίρα είναι ένα και έχει το όνομα: Γερμανός.

Κα Φωτίου στείλτε μια μερίδα γεμιστά στον Χερ Σόιμπλε, ποιημένα, ωσάν ποίημα ποιητή μεταλλαγμένων λέξεων- ωραίες μεν, ανούσιες δε, όπως οι μεταλλαγμένες τομάτες.
Το χτύπημα της Αμερικής διαμέσου της γερμανικής WOLKSWAKEN στην αόμματη Γερμανία, σε συνδυασμό με τα κύματα των προσφύγων, ίσως σταθούν καταλύτες, ίσως λέω, τουλάχιστον όμως δεν θα περάσουν χωρίς βαριά τραύματα στην αλαζονική Γερμανία.

Θέλω να πιστεύω πως άρχισε το ξήλωμα του γερμανικού πουλ-όβερ που προσπάθησε η Μέρκελ με οφθαλμούς αγελάδας και ο Σόιμπλε με μυαλό μεγέθους κόκκου άμμου, να μας φορέσουν, βέβαια το μάκρος του έφτασε ένα εκατοστό κάτω από τον αφαλό μας, εγώ τον ονομάζω οφθαλμό του σώματός μας, όπου και το κέντρο μας.

Ζήτω η ηλιθιότητα των Γερμανών, πάντα αυτή μας σώζει από τη βαρβαρότητά τους, καθότι δεν μπορεί να είσαι βάρβαρος και να μην είσαι ηλίθιος και δεν μπορεί να είσαι ηλίθιος και να μην είσαι βάρβαρος.

...χθες λιμπίστικα σαρδέλες και όταν τις είδα σε ένα εστιατόριο, έσπευσα να τις αγοράσω, τιμή; 7,40 ευρωμάρκα, και επειδή είμαι ζιζάνιο, κάθισα και μέτρησα τις σαρδέλες, σαν καλός Εβραίος που είμαι, και ήταν μόνο 12, και ρώτησα τον υπάλληλο: Έδινες ποτέ 2,5 χιλιάδες δρχ. για μια μερίδα σαρδέλες;


           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου