Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Αφασικοί πολιτικοί μιας αφασικής Κοινωνίας...

Debate= Mappet Show=Germany.
Χθες δεν παρακολούθησα διόλου το γυάλινο De-bate, τους φαντάστηκα όλους με γυάλινες προβοσκίδες, και εξαιτίας αυτής της φανταστικής εικόνας, παρακολούθησα για πολλοστή φορά την ταινία, «Άγρια Συμμορία», “Wild Bunch, του Sam Peckinpah, στο δικό του τελικό μοντάζ, και στάθηκα ακόμα μια φορά στις κρίσιμες σκηνές/στιγμές, σε μια από αυτές ο Χόλντεν λέει στον Μποργκνάιν:
«Έδωσε το λόγο του», για να απαντήσει ο δεύτερος φανερά εκνευρισμένος:
«Ναι, αλλά σε ποιον τον έδωσε;»
Έχει σημασία η απάντηση αυτή-, σηματοδοτεί την όποια αξία μπορεί να έχει ο λόγος μας ανάλογα σε ποιον τον δίνουμε καθώς, ο Ράιαν καταδιώκει το Φίλο του Χόλντεν-, ο πρώτος σύναψε συμφωνία με τον υπαίτιο μακελειού να τον συλλάβει για να γλιτώσει το
δικό του κεφάλι.
Άρα ο Μποργκνάιν έχει δίκιο.

Σε ποιους λοιπόν ανάξιοι  πολιτικοί μας δώσατε το λόγο σας και σε πόσα βρόμικα έγγραφα βάλατε τη γεμάτη έμπυο υπογραφή σας;
Ίσως να σας φαίνονται λίγο μπερδεμένα, για να με καταλάβετε πρέπει να έχετε δει την ταινία, και αν δεν την έχετε δει να τη δείτε, και αυτό γιατί έρχεται από το 1968 και δεν έχει χάσει μήτε ένα λεπτό.

Έτσι λοιπόν οι υπεύθυνοι/ανεύθυνοι πολιτικοί μας, που δεν τους λογαριάζω καν Έλληνες, μήτε νέο-Έλληνες, αλλά στοιχηματζήδες σε στημενοστυμένα παιχνίδια, (καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) και ίσως χιμπαντζήδες-, αναφέρομε σε αυτό το είδος πιθήκων διότι κινδυνεύει από αφανισμό, όπως και η αντιλόπη της Ασίας, μόνο και μόνο για να κάνω ακόμα μια φορά γνωστή την επιθυμία μου: την εξαφάνιση των χιμπαντζηδοπολιτικών που σύναψαν συμφωνίες με υπαίτιους αυτοκτονιών, μαρασμού, μετανάστευσης, κατάρρευση κράτους, άλωση περιουσιών, καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων μας- και ποιοι υπέγραψαν;! Αυτοί που μας εκλιπαρούν για το ψωμί τους και εμείς με την ψήφο μας τους το δίνουμε και φευ! Μαζί και το αδικαίωτο δικαίωμα να μας λοιδορούν, να μας εμπαίζουν, να μας περιγελούν, να αλληλοαγοράζονται, φανερώνοντας φυσικά και τη δική μας φθήνια- είμαστε φθηνοί, θεόρατα φθηνοί.
Είμαι σίγουρος λοιπόν πως, στο χθεσινό στημενοστυμένο De-Bate, αντιπροσωπεύτηκε ξεκάθαρα η Αφασική κοινωνία μας- όλοι τους θα μιλούσαν δικαιωματικά χωρίς να έχουν το δικαίωμα.
Σε μια κοινωνία που έχει χάσει κάθε λόγο ύπαρξης, πώς να διαφοροποιηθεί κανείς όταν έχει την ίδια αιτία ύπαρξης με τον άλλον; Άρα, το μόνο μέλημά του είναι να αρέσει διαμέσου ενός σαχλού ναρκισσισμού και όχι να πείσει με ουσιαστικό λόγο;
         
Ήθος και ανθρωπισμός. Πάνε αυτά μας τέλειωσαν ανεπιστρεπτί, έμειναν κάτι κενά κελύφη με ταμπέλες πάνω τους-, είμαστε ταμπελο-φορείς και κατζετο-τραφείς.  

Απόδειξη; Το κάτωθι φασιστόμουτρο, και είναι τέτοιο γιατί αλλιώς δε θα εκστόμιζε τέτοια λόγια που φανερώνουν αμορφωσιά.
  

"Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι η αριστερή ιδεολογία απέτυχε σε αυτήν την Ήπειρο".

Τι να του πούμε;, ότι το ξέρομε, το μάθαμε, το ζήσαμε;

Και μια ψευτιά, μέσα σε τόσες άλλες επινοημένες απονενοημένων μυαλών. 

Δραγασάκης: "Αποτρέψαμε κούρεμα καταθέσεων- υπήρχε Σχέδιο Κύπρου".

Ψέματα, εκτός και αν οι εταίροι μας είχαν σχέδια πολλά και εμείς κανένα, κρίμα και τον θεωρούσα σοβαρό.

Ρέγκλινγκ: "Δεν έχει σημασία ποια θα είναι η επόμενη ελληνική κυβέρνηση, όλοι ψήφισαν… Μνημόνιο!"


Τέτοιο και τόσο θράσος, δεν το είχε μήτε ο Χίτλερ, και τι θα ψηφίσουμε τάχα εμείς; Τον ψόφο μας!!!

Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο μυαλό και λιγότερα χρήματα, χρειάζεται μόνο μία θρησκεία, εκείνη του ανθρωπισμού, και μόνο μία ιδεολογία, εκείνη του ήθους.

Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ- ο κόσμος είναι κουτός και για αυτό κακός, είναι κακός γιατί είναι θνητός, είναι θνητός γιατί γεννήθηκε, αθάνατοι είναι μόνο οι αγέννητοι, και επειδή γεννήθηκε θνητός δεν μπορεί να είναι ελεύθερος γιατί δεν γνωρίζει και δεν μαθαίνει πού δεν γεννήθηκε-, η ανθρωπότητα στο σύνολό της δεν γνωρίζει τη γη, δεν γνωρίζει που πατά, γεια σου Χεμινγουέη- "Για ποιον χτυπά η καμπάνα".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου