Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Με νταρί (κεχρί) υποσχέσεων ταΐζει τις κότες ο Τσίπρας...

Είμαστε κότες, Όρνιθες, ορτύκια;
Η λέξη που έγινε σύνθημα γελοίων: «Απελευθέρωση». Μόνο που ο πρώτος που πρέπει να απελευθερωθεί από την ουτοπία του και την ψευτιά του, είναι ο Τσίπρας - γιατί το ξέρει πολύ καλά, το είδε, το ένιωσε, το υπέστην:
«Δεν υπάρχει απελευθέρωση, αν πρώτα δεν ελευθερωθούμε από το ΕυρωΜάρκο».
Για δεύτερη φορά υποκρινόμενος τον αριστερό πάει με αριστεροφανή ρητορεία να μας ξεγελάσει και εμείς φυσικά οφείλομε αριστοφανικά να τον αντιμετωπίσομε τραγουδώντας με τον Χατζηδάκη:

«Είναι εκεί στην πολιτεία/ με πλατείες, με γραφεία/ μια φωλιά που ζει μια ράτσα/ τετραπέρατη καπάτσα/ σκάβουν, σπέρνουν και θερίζουν/ και τρυγάνε με τις γλώσσες/ και τα χέρια τα ’χουν μόνο/ να υπογράφουν, να μουντζώνουν/ και ποτέ τους τόνα χέρι/ που ’ναι τα’ άλλο τους δεν ξέρει/ γλωσσομάχοι, γλωσσοφάγοι/ που τις γλώσσες τους να φάνε».    

Και προσέξτε Αγαπητοί μου τηλεθεατές/κότες ή ό,τι άλλο από τα πτηνά προτιμάτε να είστε, από τη στιγμή που οι Γερμανοί εγκληματίες εν πολέμω και εν ειρήνη υποστηρίζουν τον Τσίπρα, σημαίνει πως κάτι ύποπτο συνέβηκε εκεί πάνω στα σκοτεινά τους Κάστρα/
Αίθουσες τους για τη χώρα μας.

"Αν κανείς σας ω! θεατές μας/ θέλει εδώ κι εμπρός να ζει/ με τα όρνια κότα-πίπα/ κατευθείαν εδώ να 'ρθει".

Αγαπητοί αναγνώστες, δεν μπορεί να υπάρξει Δεξιά, δηλαδή, να υπάρξουν έντιμοι διαχειριστές κεφαλαίου, (εκτός τριών-τεσσάρων) γιατί δεν υπάρχουν κεφάλαια. Κέντρο δεν μπορεί να υπάρξει διότι αυτό διελύθη εξ ων συνετέθη, και διελύθη γιατί είχε συντεθεί διά του μαυραγοριτισμού.
Αριστερά δεν μπορεί να υπάρξει γιατί δεν υπάρχει βιομηχανία-, υπάρχει μόνον παραγωγή χρεών-, οι αιτίες πολλές.      

Λέμε, «Είπα-Ξείπα» ας το αλλάξομε σε: «Είπα Ξ(ε)ίπρα».

Οι εκλογές αυτές είναι παρωδία των εκλογών, για αυτό ζητώ από κάθε φίλο ή γνωστό ή αναγνώστη να καταψηφίσει τον Τσίπρα-, μας ξεγέλασε, αλλά το χειρότερο είναι ότι ξεγέλασε τους συντρόφους του, τους φίλους του και όταν προδίδεις φίλο είναι το έχθιστον στον άνθρωπο από τον Σοφοκλή μέχρι τον Sam Peckinpah, γιατί, αλίμονο αν δεν υπάρχει ήθος και ως συνήθως οι ανήθικοι τα λασπώνουν όλα. 
Το είχα γράψει: «Τσίπρα, αν με ξεγελάσεις, θα είμαι ο πρώτος που θα σε πετροβολήσει».
Ψηφίστε τον συνδυασμό- δεν γράφω κόμμα, γιατί τα κόμματα διαλύθηκαν καθότι έσβησαν οι Ιδεολογίες, έμειναν όμως οι θρησκείες και πυροβολούν οι πιστοί τους άλλους πιστούς άλλη θρησκείας - που κατά τη γνώμη σας θα είναι απάντηση στο ότι δεν είστε κότες/πτηνά και ότι έχετε αυτοσυνείδηση και μνήμη και δεν χειραγωγείστε.
Ψηφίστε τον συνδυασμό εκείνον που κατά τη γνώμη σας θα αποτελέσει συνέχεια του «ΟΧΙ» σας στο γελοίο, όπως το κατάντησε ο Τσίπρας, Δημοψήφισμα και θα δίνει απάντηση στον γελοίο Σόιμπλε και στην αστεία Μέρκελ.
Βέβαια, ένας γελοίος και μία αστεία μάς αφάνισαν-, στο χέρι μας να αποδιώξουμε κάθε φόβο και να αποτινάξουμε κάθε παγίδα- το ΕυρωΜάρκο είναι η παγίδα μας, μας αποδέχτηκαν στη Λέσχη τους για να μας ληστέψουν ολοσχερώς-, τα δεινά, που πιθανό προέλθουν από την επιστροφή μας στη Δραχμή, δεν είναι τίποτα μπροστά στα δεινά που ακολουθούν με την υπογραφή του 3ου Μνημονίου από τον Τσίπρα-, αφανίστε τον και διά μέσου αυτού αφανίστε τον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο σας, όπως αφανίστε και την ΑΝΕΛ και το ΠΟΤΑΜΙ και τη Χρυσή Αυγή.

«Ω! Μακάρια πετεινά/ με τα ωραία φτερά ντυμένα/
 (με I Pad, I Pod, I Tablet, I PC……………………. ο τζίτζικας ο λάλος χαίρεται/ όπου ο ήλιος καίει/ κι απ’ την κάψα μεθυσμένος… (σε τζιτζίκια μεταλλαχτήκαμε εξαιτίας ενός άθλιου, τάχατες πολιτισμένης Ενωμένης Ευρώπης, κωλονόμισμα.               


Μπρος ας ξαμολήσουμε τον αναρχικό Αριστοφανισμό που κρύβομε μέσα μας και τον Κυνισμό του Διογένη που τον αφήσαμε να κοιμάται τόσο χρόνια.


Και δείτε παρακάτω τη γαμημένη πολιτισμένη Ευρώπη που επιμένουμε να είμαστε οικονομικό της παρτσάδι αλλά μεγάλος της κουμπαράς από τη στιγμή που εισπράττουν παράνομους τόκους παράνομου χρέους...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου