Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Παρασκευόπουλος- Τσακαλώτος- Σαραμάγκου- Gregor Gyzi...

"Το νομοσχέδιο αυτό χαρακτηρίστηκε και ιδιαίτερα από τον Τύπο και από μια καινοτομία, την ταχύτερη απόλυση όσων έχουν αναπηρία ή προβλήματα υγείας. Οι άνθρωποι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Ύδρας δεν αποφυλακίστηκαν με αυτές τις ρυθμίσεις. Κατά τα άλλα, η ελληνική νομοθεσία περιλαμβάνει ρυθμίσεις για απόλυση υπό όρο των κρατουμένων οι οποίες ισχύουν από το 1950, άλλες είναι πάγιες, άλλες είναι μεταβατικές αλλά επαναλαμβάνονται αλλά πάντως ισχύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και με βάση αυτές έγινε η απόλυσή τους", 
αναγκάστηκε να δηλώσει ο υπουργός Δικαιοσύνης. 
Και γιατί κ. Παρασκευόπουλε δεν κλείνατε πριν από το νόμο σας αυτή την κερκόπορτα; Αντιληφθήκατε πόσο αδύναμος είναι ο νόμος σας; Πρώτιστο μέλημα σοφού ανδρός να κλείνει κουμπότρυπες πριν να χτίζει ασπίδες.    


Ο Ευ. Τσακαλώτος κάλεσε τον μαλάκα Ελληνικό λαό να επιστρέψει στις τράπεζες τα χρήματα που εκταμίευσε-, και εμείς τι απαντάμε; Τι άλλο από το παρακάτω: 

"Δεν σας έχομε εμπιστοσύνη, διορθώστε πρώτα το γαμημένο σύστημά σας και βλέπομε, πολλές φορές μας τα κλέψατε".

Κλείστε τις τράπεζες, κλείστε τις τράπεζες αγαπητοί συμπολίτες μας, μην αποταμιεύετε, εκταμιεύσετε και το τελευταίο σας ΕυρωΜάρκο από αυτές και να τις χρησιμοποιείτε μόνο για μεταφορά χρημάτων.


Το παραπάνω από τον ιστότοπο newsbomb...
Αγαπητέ Ζοζέ Σαραμάγκου, μας άφησες πριν τρία χρόνια μέσα στην άκρα τυφλότητα των ηλιθίων και φυσικά προσυπογράφω και προσαυξάνω στα παραπάνω λόγια σας καθότι η λαίλαπα των ιδιωτικοποιήσεων έχει φτάσει μέχρι τις πορτοκαλεώνες. Να ιδιωτικοποιηθούν, διέταξαν οι λάτρεις των ιδιωτικοποιήσεων οι πορτοκαλεώνες και να καούν, διότι δεν μας αρέσουν τα πορτοκάλια. 
Γαμημένοι ηλίθιοι, αφού είστε πράγματι τόσο ικανοί και μπορείτε και επιβάλλετε τους εκβιασμούς σας, ιδιωτικοποιήστε λοιπόν και τη φωνή μας και το στομάχι μας και τη μύτη μας και τον βράχο που κυλάμε και τα πόδια μας και τα χέρια μας και τον φαλλό μας και το αιδοίο μας και τον πρωκτό μας και την κοιλιά μας και πάνω από όλα τον αφαλό μας, αλλά πάνω από όλα ιδιωτικοποιήστε του απατεώνες απανταχού της Γηραιάς Ευρώπης όπου οι περισσότεροι πολιτικοί δεν τρώνε μπανάνες για να μην τους πάρουν οι ψηφοφόροι για ομοφυλόφιλους, και νά! και ο Gregor Gyzi της γερμανικής Αριστεράς όπου στη βουλή δήλωσε...
"Λέτε στην Ελλάδα ιδιωτικοποιήστε. Αυτό είναι de facto λάθος. Τα 14 αεροδρόμια της Ελλάδας θα πάνε στη Fraport. Δηλαδή υπέρ του δημοσίου στη Γερμανία. Τα ελληνικά αεροδρόμια θα περάσουν σε εταιρεία δημοσίου ελέγχου γερμανικού κρατιδίου σε τιμή πολύ μικρή. Μέχρι σήμερα η Ελλάδα, δεν έχει λάβει από τη Γερμανία ούτε ένα ευρώ επί της ουσίας. Στην πραγματικότητα, όπως λέει ακόμα και η BILD, η Γερμανία έχει κερδίσει 100 δις από την κρίση από τόκους και επιτόκια που έχει αποδεχθεί και η ΕΚΤ".

Γευόμουν την απογευματινή μου μερίδα πεπονιού όταν μπήκα στο διαδίκτυο να μάθω αν είχαμε καμιά εξέλιξη, π. χ. να είχε στείλει ο Τσίπρας επιστολή στη Μέρκελ που να της έγραφε ότι δεν μπορούσε τελικά να θεσμοθετήσει τα ηλίθια μέτρα που απορυθμίζουν περαιτέρω την πολιτεία των Συρακουσών και της Καρχηδόνας και συρρικνώνουν βάναυσα την οικονομία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί η πολιτεία των Μεγάρων να αποπληρώνει τα χρέη, και επίσης δεν μπορεί ο τόπος να στερηθεί από τώρα και στο εξής τα 14 της αεροδρόμια, και αντί αυτού διάβασα πως πάμε για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου...
...μου αρέσουν οι εκλογές, μοιάζουν με εκείνα τα εσώκλειστα κουτάκια που άμα τα ανοίγαμε μικροί, πεταγόταν από μέσα τους, ή ένας άγγελος ή ένας δαίμονας, συνήθως ήταν διάολοι που για λίγη ώρα έβγαζαν έναν ακαθόριστο παιχνίδισμα ήχων και μετά σιωπούσαν για πάντα... 
Υ.Γ.
Το πεπόνι ήταν εξαίρετο, εγώ είμαι ο πεπόνας, ο μπουμπούνας ή μπομπίνας, που ασχολούμαι με την πολιτική αυτή την απόγυμνη από κοινωνική ευσαισθησία..              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου