Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Τσίπρα, Μεϊμαράκη, Καμμένε, Θεοδωράκη και Φώφη, σήμερα ψηφίσατε...

...νομοσχέδια ανθρωποφαγίας, πρέπει να είστε ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ για ένα τίποτα, για ένα εξευτελισμένο νόμισμα, για μια ανήθικη πέρα για πέρα Γερμανία- γκρεμίσατε κάθε ηθική αρχή, κάθε δίκαιο, κάθε λογική, κάθε ανθρώπου αξία, είστε πράγματι παράφρονες ή ηλίθιοι, και μάλιστα με διπλώματα;
Κάποτε υπήρχε μια θεογκόμενα ντυμένη στα Πράσινα, είχε δύο προστάτες, τον Ανδρέα και τον Σημίτη και έναν πορτιέρη, τον Βενιζέλο, αυτός έκλεισε την πόρτα του οίκου ανοχής/ενοχών και έμεινε απόξω ο Γ.Α.Π.
Κάποτε υπήρχε μια θεογκόμενα ντυμένη στα Μπλε, αυτή απόκτησε στο δρόμο πηγαίνοντας προς την Ιεριχώ, προστάτη και πορτιέρη το ίδιο άτομο, τον Σαμαρά.
Και μας τέλειωσαν οι πράσινοι βιασμοί και τα πράσινα βίτσια, μας τέλειωσαν και οι μπλε εθνοκάπηλοι σωτήρες της πατρίδας.
Ελάτε όμως που παραφύλαγε και μια άλλη θεογκόμενα, ντυμένη αυτή στα Κόκκινα- θα θυμάστε φαντάζομαι την ταινία -και αφού βρήκε άδειο τον οίκο ανοχής/ενοχών μπήκε και βγήκε στο παράθυρο και άρχισε να χαιρετά μοστράροντας και αυτή τα κάλλη της στο περιπαθές πλήθος...
...μα λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, τον διεφθαρμένο νταβατζή, Σόιμπλε, και αφού την αναμάλλιασε, την έγδυσε, τις πέταξε τα προσθετικά μέλη, π.χ. τα στητά της στήθη, της αφαίρεσε όλα τα ψιμύθια και την πέταξε στο δρόμο και μόλις το πλήθος αντίκρισε πως ψεύτικο είδωλο ήταν η γκόμενα με τα κόκκινα, το χτύπησε νταμπλάς, αλλιώς κατατονία, δεν ήξερε προς τα πού να στραφεί, ποιο δρόμο να τραβήξει αυτό το μίζερο πλήθος, όλα θόλωσαν μπροστά του, ακόμα και τα καρπούζια...

...και λέει ο Οιδίποδας επί Κολωνώ (πιστεύω παράφρονες ή ηλίθιοι πολιτικοί να γνωρίζετε τον Οιδίποδα, και όσοι από εσάς δεν τον γνωρίζετε, θα το γνωρίσετε σύντομα). 

"Πόσο έμοιασαν σε όλα τους εκείνοι, στα φυσικά και στης ζωής τον τρόπο, με της Γερμανίας* τις συνήθειες, όπου οι άνδρες μένουν στα σπίτια και δουλεύουν στον αργαλειό, ενώ οι γυναίκες φροντίζουν στην αγορά για όλα τα χρειαζούμενα του σπιτιού, έτσι από εσάς παιδιά μου, εκείνοι που ήταν φυσικό να έχουν τους δικούς σας κόπους, μένουν να φυλάγουν το σπίτι σαν τις άβγαλτες παρθένες".

Ελπίζω να καταλάβατε τον παραλληλισμό. Ελπίζω να είναι καλά στην υγεία του ο Σοφοκλής-, την τελευταία φορά που τον είδα ήταν το 406 π. Χ. στον Κολωνό-, μόνο και μόνο για να συγγράψει τη νέα τραγωδία που ελαύνει από τη χώρα των βόρειων τρομοκρατών που είναι άπιαστοι στη βαρβαρότητα και που αυτοαποκαλούνται Γερμανοί συνεπικουρούμενοι με κάτι άλλα παρτσάδια, όσο για τους Γάλλους, αυτοί πάντα θα είναι ορντινάντσες.

Όσο αντηλιακά και αν βάζετε, αγόρια και κορίτσια, κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα σας πάρει στα σοβαρά, διότι το κάψιμο που θα πάθετε από το κάψιμο του 3ου Μνημονίου όταν επιστρέψετε, καίρια σας λέω από τώρα ότι, του ηλίου το έγκαυμα θα είναι χάδι.
...δεν είναι διόλου τυχαίο που ο βράχος του Σίσυφου γεννήθηκε σε αυτόν εδώ τον τόπο...

*Αιγύπτου, γράφει ο Σοφοκλής που την Ελλάδα δόξασε...

...και τώρα ανακράζω: Ζήτω οι μεταφορείς και αποθηκάριοι συνάμα, των Μνημονίων, η Ελλάδα ανήκει στο ΕυρωΜάρκο, ανήκει στη Γερμανία- φίλοι μου καλοί, ας αλλάξομε τις ταυτότητές μας, τα διαβατήριά μας, να τα κάνομε γερμανικά-, αυτός ο μαύρος τόπος (δεν) θα πρασινίσει κάποτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου