Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο Τράγκας και άλλοι εναντίον του Τσίπρα και...

...της όποιας ανακούφισης μπορεί να πετύχει ο τελευταίος αν κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση.
Υποψιαζόμουν τη μήνιν εναντίον του Τσίπρα καθώς 90% ήταν πολύ καλός, τα δυο-τρία λάθη που έκανε δεν αμαύρισαν την εικόνα του και την πειθώ των όσων έλεγε, ψύχραιμος και με σωστή γλώσσα, τα περισσότερα τα αιτιολογούσε, σχεδόν όλα τα κρίσιμα σημεία κύριε Τράγκα, (σαν δεξιός, που είστε δεν βλέπετε ότι η Νέα Δημοκρατία έγινε ακροδεξιό κόμμα δίχως πολιτικές ηθικές αρχές και αξίες, που δεν θέλετε να δείτε τα νομοσχέδια νομοθετικού περιεχομένου και τις γελοιότητες στις οποίες καθημερινώς πίπτει), ή δεν ακούσατε τελικά τον Τσίπρα ή δεν θέλατε να τον ακούσετε ή τέλος βάλατε και εσείς ψαλίδι και απομονώσατε φράσεις, όπως κάνουν όλοι οι κουτοί προπαγανδιστές.  
Όσοι λοιπόν από αυτούς που τάχατες διαμορφώνουν γνώμη στο κοινό και αμφισβητούν τα όσα καταθέτει ο Τσίπρας ως άμεσα μέτρα για την ανακούφισή μας, δεν είναι παρά ένας ανθέλληνας που θέλει αυτή τη χώρα υπόδουλη και τους κατοίκους της δυστυχισμένους, και όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή γνωρίζει κιόλας ότι όσα συμβαίνουν δεν συνάδουν με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. 
Ο Τσίπρας, άμα τι άλλο, δίνει ελπίδες, και αν δεν καταφέρει να υλοποιήσει το σχέδιό του, ο ίδιος γνωρίζει τις παγίδες και τους εκβιασμούς και τις απειλές που θα αντιμετωπίσει, δεν θα το βάλουν κάτω οι ληστές Γερμανοί, παράδειγμα: Κρατική γερμανική εταιρεία με λαγό τον Καπελούζο, αγόρασε τα αεροδρόμια, προσέξτε το αυτό, ένα μεγάλο κράτος, (χαράς τη μεγαλοσύνη του, μια κόλλα UHU και μια Mercendes, αυτοκίνητο για τους μεγαλοεμπόρους και διακινητές ναρκωτικών και εμπόρων όπλων, τα κύρια προϊόντα της, αλλά η στρατιωτική πειθαρχία και υποταγή των Γερμανών, παρόμοια των Ιαπώνων, την έκανε πάλι δυνατή) έχομε δηλαδή τη Γερμανία, που δωροδοκούσε τους ανθρώπους της, χρέωνε τη χώρα μας και μετά μας είπε φέρτε τα όλα πίσω μαζί και με αυτά που δεν έχομε πάρει- κράτος αγοράζει ένα άλλο κράτος, και ένα κράτος όταν αγοράζει, δεν αγοράζει δίχως μελλοντικό κέρδος, εμείς όμως δεν θέλομε τέτοιο κέρδος στο βάθος του χρόνου, θέλομε να είμαστε γονατιστοί και να τσιμπολογάμε ότι πέφτει από το πιάτο τους-, αυτές δεν είναι θέσεις και πράξεις εταίρων και μάλιστα μιας Ηπείρου που θέλει να ενωθεί, είναι μια Ευρώπη που διχάστηκε ακόμα μια φορά εξαιτίας της Γερμανίας, η Γερμανία δεν είναι φίλη χώρα, είναι φανερός εχθρός, φανερός ληστής- τα αεροδρόμια θα αποφέρουν δισεκατομμύρια κέρδος στη γερμανική κρατική εταιρεία και ο κος Καπελούζους σε έναν εύγλωττο χρόνο θα πωλήσει το μερίδιό του, γνωστά αυτά.
Δεν μπορεί να υπάρξει καμιά αξία όταν δίνομε πρώτα μέγιστη αξία στο νόμισμα-, όταν το νόμισμα είναι πάνω από την ανθρώπινη αξία, το νόμισμα είναι μια τρύπα που πέφτομε μέσα της.
Κύριε Τράγκα, εγώ πρώτος επισημαίνω τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και τις ατοπίες του, αλλά ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσω, δεν θέλω να ακούω άλλα ψέματα από τα γνωστά χυδαία στόματα, θέλω να ακούσω νέα ψέματα, από άλλα στόματα που δεν πρόκαναν ακόμα να εκχυδαϊστούν.
Μα πώς μπορούν να διαπραγματευτούν αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους σε κατάπτυστα σύμφωνα;
Πώς μπορούν να διαπραγματευτούν αυτοί που δωροδοκούνταν για όποια και σε όποια γερμανική σύμβαση;
Πώς μπορούν να αρνηθούν αυτοί που δεν αρνήθηκαν ούτε μία φορά στα εύκολα;    
Βέβαια, φταίμε, εθισμένοι στη δουλοπρέπεια, στον ακατάσχετο μιμιτισμό σαν φοβισμένες μαϊμούδες, επιπόλαιοι, σαν θύματα ευρωλαγνείας σε όλα μας.
Να γίνομε Ευρωπαίοι, και γιατί να μη γίνουν οι Ευρωπαίοι Έλληνες; Δεν κατάλαβα, πού είναι καλύτεροι;
Συμφωνώ κύριε Τράγκα, δεν φταίει μήτε ο Φρόϊντ, μήτε ο Μαρξ, μήτε ο Μέρκελ, μήτε η Σόιμπλε, φταίει η έλλειψη αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας, φταίει ο εθισμός μας στο να καρπωνόμαστε μαύρο χρήμα, φταίει η αθεράπευτη ασθένεια της μικροπρέπειας και η έλλειψη απόδοσης Δικαιοσύνης.
Ένα φιλί στο στόμα από ένα άλλο στόμα: ζήτω τα φιλιά των ανθρώπων και τα ίχνη των κόκκινων χειλιών σε χαρτοπετσέτες. Αυτά τα φιλιά μας αντιπροσωπεύουν: φιλιά σε χαρτοπετσέτες.
Πώς το λέμε αλλιώς: Πέτσινα ρολόγια.     

Υ.Γ.
Και τελειώνω. Η λύσσα που φανέρωσαν τα παπαγαλάκια στη συνέντευξη του Τσίπρα, δεν φανέρωσε τίποτα άλλο από το πόσο εχθροί είναι της χώρας μας και το πόσο θέλουν η χώρα μας να είναι υπόδουλη- πάει τελείωσε- ο εχθρός είναι εσωτερικός, Δούρρειοι Ίπποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας κατά εκατοντάδες.               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου