Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Ποιος χαρακτήρας από τα Mappets Show θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας;

Έχω μελαγχολήσει τελευταία σε τέτοιο βαθμό που δεν μου κάνει το ένα μου παπούτσι. Παρακολουθώντας όλη αυτή την οπερέτα γύρω από την κάλυψη της άδειας καρέκλας του Προέδρου της κολοβής Δημοκρατίας ενός δόλιου Συντάγματος, παρατήρησα ότι δεν έχει και καμιά σημασία ποιος θα είναι, θα είναι απόστρατος υψηλού βαθμού δικαστικός, θα είναι απόστρατος πολιτικός, θα είναι ευφάνταστος παπουτσής, θα είναι παπουτσωμένος γάτος, θα είναι μόδιστρος; Και όλα αυτά καθόσον συζητούν άνευ προσώπου, έτσι γενικά και αόριστα: Πρόεδρος της Δημοκρατίας, φτάνει να βρεθούν οι 180 γερμανοτραφείς βουλευταί για να συνεχιστεί η οικονομία του φασισμού, γιατί τι άλλο είναι η οικονομία της λιτότητας, αν δεν είναι φασιστικής νοοτροπίας, και από τη στιγμή μάλιστα που προκαλεί ανθρωπιστική κρίση; Πράγματι τι είναι ο άνθρωπος μπροστά στο νόμισμα, τι είναι ο άνθρωπος μπροστά στους τόκους; Τίποτα, μια πατσαβούρα ενοχλητική. 
Και πάω τώρα σε εκείνο που με κάνει χαζό. 
Η κυβέρνηση ψάχνει για 180, γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχουν βουλευτές/όντα που δεν έχουν Λόγο Τιμής, τη μια λένε τούτα την άλλη λένε ταύτα, αλλάζουν θέση σαν σβούρες, δεν λογαριάζουν με άλλα λόγια πού έχει περιπέσει η κοινωνία όπου τους έδωσε ένα κομμάτι ψωμί ψηφίζοντάς τους, δεν λογαριάζουν αν ο επιχειρηματίας βάζει την υπάλληλό του να υπογράψει συμβόλαιο να μη μείνει έγγυος-, αυτό δεν μοιάζει ναζιστική συμπεριφορά;
Οι πέρα των 155 γερμανοτραφών βουλευτών που θα ψηφίσουν τον όποιον κούκλο κουρδιστό δεχτεί να γεμίσει τη άδεια καρέκλα του Προέδρου, είναι διάσπαρτοι σε ομάδες, σκέπτονται, συσκέπτονται, φωνασκούν, αντιδρούν, εκβιάζουν, γελούν ως ηλίθιοι, μα πάνω από όλα σκέπτονται το μέλλον:
Και αν γίνουν εκλογές και δεν εκλεγούμε από πού θα τρώμε;
Μα έτσι και αλλιώς, λένε οι άλλοι μισοί, οι έχοντες πονηρό μυαλό, δεν θα εκλεγούμε με τις μαλακίες (συγνώμη, βλακείες ήθελα να έγραφα) που κάναμε, άρα ας ψηφίσομε όποιον μας φέρουν για πρόεδρο Δημοκρατίας, ένας κουρδισμένος κούκλος είναι και αυτός όπως εμείς και τίποτα άλλο, ας κλείσομε και τα έτη συνταξιοδότησης και ας καρπωθούμε τους μισθούς των δύο ετών.
Η παραπάνω θέση είναι η θέση των πλανόδιων θεατρίνων. 
Και πάω τώρα στις διάφορες θέσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ίων:
Λένε μερικοί, (πολλοί από αυτούς έχουν ενοχλήσει κατάφωρα, πέρα που δεν τους λογιάζω για αριστερούς αλλά επιβάτες ευκαιρίας οχήματος με την επωνυμία: ΣΥΡΙΖΑ, αξιόπιστες γραμμές μεταφοράς): Ας συμφωνήσομε στον Πρόεδρο, ας ψηφίσομε Πρόεδρο, με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσομε για την ημερομηνία των εκλογών.
Έχετε ακούσει πιότερο παλαβή, σχιζοφρενική θέση; Εγώ όχι! Αφού το κύριο ζήτημα είναι οι εκλογές ,και είμαι υπέρ των εκλογών, και όχι για τον καρεκλάτο Πρόεδρο.
Τι νόημα έχει να καλυφθεί πρώτα η θέση άδειας καρέκλας και μετά να πάμε σε εκλογές;
Και γιατί να τηρήσει την υπόσχεσή της η Κυβέρνηση; Όταν κάλλιστα μπορεί να φέρει ένα σωρό δικαιολογίες, (π.χ. Εθνική συμφορά) μέχρι και εμβόλιμη αντι-Συνταγματική ψηφοφορία αν θέλουν οι βουλευταί της πλειοψηφίας να γίνουν εκλογαί;  
Μα δεν είναι είναι εκεί το ζήτημα. Το ζήτημα είναι η ανοησία, η κουταμάρα που δέρνει τους ΣΥΡΙΖΑ-ίους όταν κάνουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις, όταν βγαίνει ο ένας κομπλεξικός μετά τον άλλον κομπλεξικό και μάλιστα καθηγητές, να χέσω τους τίτλους, λαλεί τις νοησίες του και μετά αντιλαμβάνεται ότι έδωσε πάτημα στην κα Βούλτεψη, στον κο Γεωργιάδη, στον κο Βορίδη, στον κο Μπαλτάκο, στη Χρυσή Αυγή, στο Ποτάμι, στους αναποφάσιστους, μα πάνω από όλα στους διάσπαρτους στη βουλή Δημοκρατικούς βουλευτές και συνάμα στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, και μετά τρέχουν στον τσαγκάρη κο Τσίπρα να διορθώσουν τα παπούτσια τους.
Έτσι τα ορώ τα πράγματα και προσφέρω γλυκά, πολλά γλυκά

Η καλά σχεδιασμένη οικονομική κρίση έφερε στο φανερό τη γελοιότητα του πολιτικού μας προσωπικού, προσωπικό λαντζέρηδων και τίποτα άλλο, άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος, διαλυμένοι και μαγειρεμένοι σε τζετζερέδια. 
Η κοινωνία βρίσκεται σε κρίση παράκρουσης, πανικού, υποκρισίας, και τελειώνω με το παρακάτω:   
Περνώντας τα χρόνια, η ευρύτερη δεξιά παράταξη παραμορφώθηκε. Στην πολυκατοικία της - για να θυμηθούμε και τον διωκόμενο πλέον Καρατζαφέρη - έφθασαν να συγκατοικούν μαχαιροβγάλτες, θρασύδειλοι ροπαλοφόροι, θεομπαίχτες μιζαδόροι, εθνικό - λαϊκιστές της συμφοράς, κάτι ξεπεσμένοι Καραμανλικοί, οι «Μοραΐτες» του αρχηγού και ένας απίθανος κύκλος επιχειρηματιών της Κολομβιανής σχολής που όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν, χωρίς κανένα μέτρο και ουδένα σεβασμό απέναντι στους νόμους.

Πηγή: «Βήμα»: Στη Δεξιά συγκατοικούν μαχαιροβγάλτες, θεομπαίχτες μιζαδόροι, Πελοποννήσιοι και εθνικό-λαϊκιστές της συμφοράς | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/179281/vima-sti-dexia-sygkatoikoyn-mahairovgaltes-theompaihtes-mizadoroi-peloponnisioi-kai#ixzz3Jd2V5ER8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου