Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Η Διαστροφή της Διαφθοράς και η Διαφθορά της Διαστροφής...και τα παιδιά παίζουν...

...δεν μπορεί να είσαι διεφθαρμένος και να μην σε διακατέχει ιδιότυπη διαστροφή, δεν μπορεί να είσαι διεστραμμένος και να μην σε καταλύει ιδιότυπη διαφθορά-, μαύρα ποτάμια κατασκότεινα κυλούν ανάμεσά μας, το άρρωστο γεννιέται μαζί μας, άλλοι το απομονώνουν, ίσως γιατί είναι δειλοί, άλλοι το επαυξάνουν γιατί είναι θρασείς, ανενδοίαστοι, δολοφόνοι σαλονιών, ποικίλων αιθουσών-, οι πρώτοι καταλήγουν στο να γλείφουν, είναι αυτοί που ονομάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως και τρέφονται από τα κόκαλα που τους πετάνε οι δεύτεροι δόλιοι και θρασείς-, μαύρα ποτάμια κατασκότεινα κυλούν ανάμεσά μας.
Μια σαπίλα άρρωστων σαπισμένων μυαλών σαν παχύρευστη γλίτζα μάς έχει περιλούσει, γλιτζασμένοι περπατάμε, γλιτζασμένοι μιλάμε, γλιτζασμένοι συμπεριφερόμαστε- σκότος βαθύ και ανελέητες Εριννύες μας έζωσαν που μας ρωτούν:
Πιστωτικές εθνοκάρτες διακοπών δεν θέλατε, έ, κάνετε τώρα τις Διακοπές σας, δεν χαμπαριάζατε ότι οι πιστωτικές κάρτες ήταν οι μελλοντικοί διακόπτες της ζωής σας; Ουρλιάζουν οι Εριννύες.
Βέβαια εγώ δεν πήρα κάρτα διακοπ(τ)ών, διότι δεν μου αρέσουν οι διακοπές, διότι δεν είμαι τόσο πανικόβλητος, διακοπές κάνουν οι πανικόβλητοι και οι δούλοι, μου αρέσει να εργάζομαι, και όχι να δουλεύω, ολημερίς να εργάζομαι, διακοπές/διακόπτες χρειάζεται ο δούλος και όχι ο ελεύθερος εργαζόμενος. 

Υπάρχει μια χώρα, η μικρή Πορτογαλία που συλλαμβάνει τους πρωθυπουργούς της: τον σοσιαλ(η)στή Σόκρατες για πολλά οικονομικά εγκλήματα, υπάρχει και μια άλλη χώρα, επίσης μικρή, όπου παρασημοφορούν τους οικονομικούς εγκληματίες: η Ελλάδα. 
Ο πρώην πρωθυπουργός κος Σημίτης, επίσης σοσιαλ(η)στής, (αλήθεια για το εκατομμύριο του Τσουκάτου θα μάθομε ποτέ πού πήγε;, μπα!!!!)  έπρεπε να είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για άπληστα πλήστα εγκλήματα, και όμως κυκλοφορεί ελεύθερος και ξέρετε γιατί μπορεί;, γιατί τον προστατεύει η ένοχη Γερμανία, όπως προστατεύει τον Χριστοφοράκο και άλλους και ο οποίος φυγαδεύτηκε από τη χώρα επί υπουργίας εξωτερικών κας Μπακογιάννη.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κος Βενιζέλος, ένα χρόνο κρατούσε στη μέσα τσέπη του σακακιού του το "στικάκι" με τη λ(ή)στα Lagard. Αλλά αυτό είναι πλημμέλημα.

Και τώρα τα αστεία των γελοίων. Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει τους ψηφοφόρους του Πασόκ- τους ονομάζει "πασοκάρα", η οποία πασοκάρα πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, τους χαμένους όμως ψηφοφόρους της που πήγαν στη Χρυσή Αυγή, τους θέλει, ελάτε όμως που οι άποροι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής προσχώρησαν στο εύπορο Ποτάμι

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει ποσοστά, παρά τα όσα δεινά που υπάρχουν και έρχονται στο εκλογικό σώμα και αυτό γιατί δεν πείθει με τις διάφορες διαφορές που, ανά δύο εβδομάδες αναδύονται από τα άτακτα συκώτια του ΣΥΡΙΖΑ.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το όπλο του και στοχεύει την αυτοδυναμία". 
Την παραπάνω ευφυή φράση εκστόμισε ο κος Μηλιός, οικονομολόγος το επάγγελμα, με τέτοιες φράσεις μού είναι αδύνατο να πιστέψω πως είναι καλός οικονομολόγος- μπορεί όμως και να είναι, ποιος ξέρει, ίσως σε έναν άλλον κόσμο.
Βέβαια χαίρομαι που η Χρυσή Αυγή χάνει ψηφοφόρους, μα νομίζω τους κερδίζει το Ποτάμι και διά αυτό δεν χαίρομαι διόλου.
Οι σφυγομετρήσεις βγάζουν ότι ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, άρα είναι μαζοχιστής, άρα είναι τυφλοπόντικας, άρα είναι...τι είναι;
Βέβαια, δεν πιστεύω στο αντικειμενικό των σφυγομετρήσεων, θα ήμουν σίγουρος αν γνώριζα τη διατύπωση των ερωτήσεων, αν γνώριζα σε ποιες ειδυλλιακές τοποθεσίες ή μαύρες όπες έπεσαν σαν βροχή οι ερωτήσεις των εταιρειών σφυγομετρήσεων.

Θέλω να βάλω ένα μικρό στοίχημα.
Στοιχηματίζω ότι πρόεδρος κολοβής δημοκρατίας θα εκλεγεί με τους ψήφους της εγκληματικής συμμορίας Χρυσής Αυγής με το εύγλωττο πρόσχημα ότι η Πατρίς Κινδυνεύει και διότι, Σαμαράς και Βενιζέλος είναι αδίστακτοι και ανάλγητοι, και γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με την ψήφο τους θα θελήσουν να αποδείξουν στην πράξη ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, όπως τα καθυβρίζουν, είναι εγκληματικά και αυτά.

Δεν ξέρω πια τίποτα, ο Ψαριανός και ο Λυκούδης και ο Μπίστης και ο Τατσόπουλος και ο Αηδόνης και ο Μελάς τα ξέρουν, σίγουρα τα ξέρουν, ξεχνούν όμως πως η αχλάδα, πίσω έχει την ουρά.
Όλοι τους έχουν πίσω ουρά, όπως και ο κος Σ. Θεοδωράκης, ο οποίος, διαβάστε, διαβάστε, δεν θέλει εκλογές, θέλει να συνεχιστεί η κατάντια μας, θέλει ηρέμως να παθάνομε-, την ουρά φυσικά τους την έχωσε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε ο χημικός-, από τώρα και στο εξής έτσι θα τον αποκαλώ: Χημικό, καθότι πρέπει να καταπίνει πολλά χάπια μίσους εναντίον της κοινωνίας μας. Βάρβαρος άλλωστε, Γερμαναράς άλλωστε.
Και για να τελειώνω, έχομε ένα εχθρό στο Βορρά: τον Γερμανό, και έναν στο Νότο: τον Ισραηλίτη.
Την Ελευθερία μου την έχασα από τον νεο-ναζισμό με την επωνυμία: Λιτότητα.
Τον πλούτο μου τον έχασα από τον νεο-ιμπεραλισμό του Ισραήλ με την επωνυμία: Ενέργεια
Είδατε πώς χάνετε η Ενέργεια διαμέσου της Λιτότητας;
Έχομε όμως και έναν τρίτο εχθρό, χειρότερο από τους δύο: είναι εσωτερικός, βρείτε τον...
Αλήθεια το γράφω, έτσι αισθάνομαι: περίεργο ιπτάμενο...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου