Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Η εγκληματικότητα των πολιτικών μας δεν έχει όρια και τα κοντάρια του κου Σαμαρά...

Οι τραγικές ιστορίες με παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα δεν έχουν τελειώσει, στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν καταγραφεί επισήμως πέντε περιστατικά παιδιών. Το συγκλονιστικό είναι πως τα παιδιά αρνήθηκαν να πάρουν βοήθεια από την κοινωνική υπηρεσία γιατί ντρέπονται μην στιγματιστούν.

Και ποια τα κοντάρια του κ. Σαμαρά;
Πρώτος, ο α-τιμούλης κος Άδωνις Γεωργιάδης που κατορθώνει να παρερμηνεύει ό,τι πέφτει μπροστά του, σαν να είναι μπλέντερ,  αδίστακτος στη διαστρέβλωση της αλήθειας, δίχως να λογαριάζει αν υποτιμά τη νοημοσύνη του άλλου- χριστιανός και συνάμα αρχαιολάτρης, η πλέον αντιφατική ιδεοληψία. Δεύτερος, ο κος Βορίδης, θα μπορούσε να γινόταν ηθοποιός-, οι χειρονομίες του, οι εκφράσεις του προσώπου του όταν ρητορεύει, φανερώνουν άνθρωπο με δεινή υποκριτική τεχνική, ιδίως προχθές που αντικατέστησε τον πρωθυπουργό της Μέρκελ και όχι των Ελλήνων, ήταν ανυπέρβλητος υποκριτής-, εδώ σημειώνω πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος μιμείται ποιον, ο κος Άδωνις τον κον Βορίδη ή το αντίθετο, πάντως προσέξτε τους καλά και θα εντοπίσετε ανεξίτηλες ομοιότητες ανάμεσά τους όταν ρητορεύουν ή όταν εκφέρουν λόγο στα "πάνελ'ς", (βλέπετε δεν μας αρέσει το: τηλεοπτική συζήτηση-, η κόλους μας θέλει παξμάδ πανέλ με αλεύρι-, ομοϊδεάτες γαρ.
Α! να μην ξεχάσω και τα υπόλοιπα κοντάρια, έχομε λοιπόν και λέμε: ο κρυφός κος Λαζαρίδης, ο κος υπόκρυφος Μπαλτάκος, και η φανερή κα Βούλτεψη- όλοι τους ακροδεξιοί λαϊκιστές.

Σχεδόν παρακολούθησα όλη τη συζήτηση στη βουλή για τη θεατρινίστικη ψήφο εμπιστοσύνης προς την ανύπαρκτη κυβέρνηση, κανένας νεοδημοκράτης ομιλητής δεν έπεισε, κανένας τους δεν στάθηκε στο ύψος πολιτικού ανδρός και αναλογίζομαι τους τίμιους νεοδημοκράτες, θα πρέπει να βαδίζουν με σκυφτό κεφάλι, καθώς οι ομιλητές προσπαθούσαν να αιτιολόγησουν τα όσα άδικα προκάλεσαν στον τόπο μας στριφτόδικα με γλώσσα αγραμμάτων ή φτηνών δικηγορίσκων, με αποκορύφωμα τον λαϊκίστικο λόγο, που δεν ήταν λόγος, αλλά μια έκθεση ενός χορτάτου παιδιού, τόσο χορτάτου που από τη μια στιγμή στη άλλη θα εμμέσει τα όσα έφαγε- τόσο εμετικός και ο λόγος του πρωθυπουργού, όσο για τους πασόκους, τι να πω, είναι θλιβεροί, τα έχασαν όλα από τη μια μέρα στην άλλη, και θα ξέρετε πολλοί, τι παθαίνεις όταν τα χάνεις όλα: σχιζοφρενείζεσαι, συγνώμη για τη λέξη, αλλά έτσι θαρρώ τους εναπομείναντες πασόκους: σχιζοφρενείς, τσαλαβουτούν εδώ, τσαλαβουτούν εκεί, όπου νάναι αφήνουν πλέον τις κουτσουλιές τους, σαν τις κότες.

...τα παιδιά αρνήθηκαν να πάρουν βοήθεια από την κοινωνική υπηρεσία γιατί ντρέπονται μην και στιγματιστούν...

...άραγε υπάρχει ένας, μα ένας από τη κυβέρνηση να ντρέπεται μπροστά σε αυτή την υπερηφάνεια, που μόνο σπαραγμό γεννά στους καθαρούς συμπολίτες μας.
Μπροστά σε αυτή την τραγική γενναιότητα των παιδιών, πώς μπορείτε κ. Σαμαρά να μην στέκεστε από τη μεριά των Ρέντσι και Ολάντ, οι οποίοι δεν δέχονται, έστω και δειλά, είναι μια αρχή, τη συνέχιση της αδιέξοδης λιτότητας;, αλλά να γέρνετε όλο και πιο πολύ στη μεριά της ανεκδιήγητης Μέρκελ που δεν ήξερε να πιάνει το κουτάλι αλλά μόνο το πηρούνι για να καρφώνει συναδέλφους της, καθότι εθισμένη από τη Στάζι, της παλιάς Ανατολικής Γερμανίας;
Και μια ερώτηση: νιώθετε ότι πράγματι είστε πρωθυπουργός της χώρας ή της Μεσσηνίας μόνο;  
...το νέο ρολόι της Ελλάδος σχεδιασμένο από την GoldMan Sacks (τραπεζική εταιρεία ιδρυθείσα από τον Μάρκο Γκόλντμαν και Σαμουήλ Zακς) που οι περισσότεροι πολιτικοί φοράνε, εδώ θέλω να σημειώσω μια  άλλη έννοια της λέξης Sack(s) που είναι, λεηλατώ, λαφυραγωγώ, δια-αρπάζω-, και το Gold και το Man και το Sacks, πράγματα εβραϊκά-, δεν είμαι εναντίον των Εβραίων, είμαι εναντίον της GoldMan Sacks, για να μην παρεξηγούμαι...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου