Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑκροΔεξιά ελαύνει πάντα με τη μαύρη της ψυχοπάθεια...

Σαμαράς: Όταν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες.

Το παραπάνω μου θύμισε αυτό που έκανε η δεξιά επί ημέρων Κανελλόπουλου, έστελναν στους ψηφοφόρους ένα φάκελο με μία δραχμή μέσα με τη φράση, περίπου, πού να θυμάμαι ακριβώς: "Αυτή η δραχμή είναι δική σου"...δηλαδή θα τη χάσεις όταν έρθει στην εξουσία, και όχι στη διακυβέρνηση, η τότε "Ένωση Κέντρου" του Γεωργίου Παπανδρέου.

Γεωργιάδης: Τώρα που σταμάτησαν οι αυτοκτονίες, τι έχουν να πουν οι λαϊκιστές;
Εσύ τι έχεις να πεις βουλευτή της "Πολιτικής Άνοιξης" με την πλέον εκνευριστική φωνή με τις δυο τελευταίες αυτοκτονίες; 

19/09/2014 Αυτοκτονία-σοκ στο κέντρο της Αθήνας -Βούτηξε στο κενό από το Κέντρο Στέγασης Αστέγων

Ο 58χρονος Εμμανουήλ Μαρώλιας, συνταξιούχος καθηγητής από τη Σάμο έδωσε τέλος στη ζωή του την Παρασκευή πέφτοντας από το Κάστρο του Μολύβου.
Από το Lesvosnews.net το σημείωμα που άφησε.

ΕΛΛΑΔΑ 20/9/2013
ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ:
- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΧΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΙΑ-ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΣΕΜΙ-ΑΠΕΦΑΣΙΣΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΑΛΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΕΡΡΩΣΘΕ!
 


Τατσόπουλος: "Το κωλοκόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ..."
Το μόνο σωστό που έχεις πει μέχρι τώρα, όλα τα άλλα είναι...άσε, ας μην το γράψω...

Με εντολές Μπαλτάκου ψήφιζε η Χρυσή Αυγή: Έδινε "γραμμή" στον Κασιδιάρη.
Από την Εφημέριδα Συντακτών.

Ως απάντησή μου στο παραπάνω, παραθέτω το κείμενο της Μποφόλιου...

"Ένα χρόνο πριν δολοφονήθηκε από τους φασίστες ο Παύλος Φύσσας. Δεν είναι ο πρώτος και δυστυχώς δε θα είναι κι ο τελευταίος που πεθαίνει για τις ιδέες του και με ένα όραμα απραγματοποίητο. Όσο κι αν λυπηθούμε, όσο κι αν ντραπούμε, όσο κι αν οργιστούμε, όσο κι αν πενθήσουμε, δε θα γυρίσει πίσω. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, να ουρλιάζουμε όχι στο φασισμό και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.
Δεν επιτρέπεται ποτέ να ξεχνάμε, μέσα σε αυτό το βάλτο που λέγεται, εμείς κι ο κόσμος μας, εκείνους που σήκωσαν και σηκώνουν στην πλάτη τους με τη ζωή τους, τη ζωή μας. Αν στερέψουμε από σθένος, από ήρωες κι από αγώνες είμαστε όλοι τελειωμένοι. Όσοι έφυγαν ας γίνουν το λάβαρο, το καθήκον κι η έμπνευση μιας καθημερινής προσωπικής επανάστασης. Για να σταματήσουμε πια να μετράμε τα χρόνια με το αίμα και τα κορμιά. Κι ίσως να γίνουμε όλοι αδερφοί. Κάποτε."

Δυστυχώς, ποτέ δεν θα γίνομε αδερφοί, αγαπητή Μποφόλιου, διότι υπάρχουν ιδεολογίες και θρησκείες, και η μία και η άλλη είναι εναντίον του ελεύθερου πολίτη, ή ίσως στα απώτατα χρόνια θα ξανά γίνομε Κοσμοπολίτες, δηλαδή, "Πολίτες του Κόσμου".

Αγαπητέ αναγνώστη, γνωρίζεις ότι δεν ισχύει στην πατρίδα μας το ευρωπαϊκό δίκαιο δικαιωμάτων του πολίτη; Αυτό υπέγραψαν οι μαυραγορίτες του πασόκ με τα Μνημόνια και το συνέχισαν οι ακροδεξιοί νεοδημοκράτες. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι, ναι μεν ανήκομε στην Ευρόπη αλλά Και δεν ανήκομε. Δεν είμαστε ελεύθεροι πολίτες, δεν μπορούμε να κάνομε χρήση των δικαιωμάτων όπως ένας άλλος Ευροπέος πολίτης. Μας κρατούν ομήρους για να μας τα παίρνουν, εγινήκαμε οι εξόριστοι της Ευρόπης, της μαύρης κατάμαυρης Γερμανικής βάρβαρης Ευρόπης, η πατρίδα μας κατάντησε πτωχομείο, γεροκομείο, ρόδα που πάνω της κυλά το βαγόνι της μαύρης κατάμαυρης Γερμανίας, υποζύγια εγινήκαμε, για κοίτα βρε άμοιρε χαζοβιόλη σε ποια Ευρόπη, και όχι Ευρώπη, επιμένεις να θέλεις να ανήκεις, και πράγματι ο Ολάντ της Γαλλίας, δεν σου θυμίζει τον Petain της Γαλλικής κυβέρνησης του Vichy;
...μην ξεγελαστείτε, δεξιά είναι ο Petain και αριστερά ο Χίτλερ...
...μην ξεγελαστείτε, αριστερά είναι η Holland και δεξιά ο Μέρκελ...
...μην έχετε καμιά αμφιβολία, όλοι όσοι υπηρετούν και υπακούν στις εντολές του ΣοϊμπλεMερκελ-ισμού, είναι  Petain του 21ου αιώνα...
...έντομα κολλημένα εγινήκαμε σε ένα νόμισμα που θέλω να το ονομάζω ΒρομοΕυροΜάρκο...

...eides, sou evala kai ligo ble gia na min meineis apogoitevmenos...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου