Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η Κα Βούλτεψη, η κρατική τρύπα ΝΕΡΙΤ...και η ζήλεια...

"Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου. Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με 6καμερο; Ολοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα ‘θα’;"
Συμπλήρωσε η κ. Βούλτεψη, που επανέλαβε ότι δεν υπήρχε κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ. *

Τα παραπάνω λόγια τόλμησε να τα εκστομίσει εκπρόσωπος Κυβέρνησης Δημοκρατικού τόξου- η Χρυσή Αυγή έτριβε/τρίβει τα χέρια της, στο κάτω κάτω άμα δεν είναι κυβερνητική απόφαση, είναι δική σας απόφαση;, από τη στιγμή που, ως δημοκράτισσα συμφωνείτε με τη γελοία απόφαση της Δημόσιας Τηλεόρασης, ή πάλι δεν είναι Δημόσια και ανήκει στην Πολιτική Άνοιξη της Νέας Δημοκρατίας; Any way, οι δηλώσεις σας φανέρωσαν απόφαση φασιστικής νοοτροπίας: Σήμανε ανυπόκριτη επιστροφή στη δεκαετία του '60 με τις πασίγνωσες πλέον βαρβαρότητες της Δεξιάς. Αυτή η χώρα είναι η Πατρίδα του Κανένα, είναι απλώς μια Χώρα.
Για μένα χάσατε 1 μονάδα, και αν δεν είναι 1 μονάδα, είναι μισή. Και σας φαντάζομαι με πόση υστερία θα καταγγέλνατε, αν την απόφαση την έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ με την αιτιολογία:

"Ο κ. Σαμαράς, δεν μπορεί να μουρλάνει τον κόσμο με τόσα ψέματα".

Και αν εγώ θέλω να τρελαθώ; Εγώ πάντως ως πολίτης δεύτερης ή τρίτης ή τέταρτης κατηγορίας, έτσι με εκλαμβάνετε, ενοχλήθηκα τα μέγιστα γιατί είμαι ένας από αυτούς που πληρώνει τη ΝΕΡΙΤ, δεν ανήκει σε σας, δεν ανήκει στα κόμματα- ανήκει σε μας και εσείς είπατε ότι δεν υπάρχομε εμείς, αυτό είπατε με τη δήλωσή σας- θα το συναντήσετε, αργά ή γρήγορα, και κάτι άλλο, όλα όσα είπε ο κος Τσίπρας- ας είναι καλά οι άνθρωποι του τηλεοπικού καναλιού ALPHA, μπράβο τους που την μετάδιδαν- μπορεί να γίνουν, είναι λίγα, απλώς δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ίοι τα κότσια να υλοποιήσουν τις εξαγγελίες τους, και για έναν σημαντικό λόγο παραπάνω, τα περισσότερα είναι αντι-συνταγματικά και πολλά από αυτά δεν είχαν ζητηθεί από την ανάλγητη Τρόικα, με άλλα λόγια ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ μας επιστρέψει τη Δημοκρατία που βιαίως αφαιρέσατε και να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συνταγμάτος και να στείλει στον καιάδα τον άθλιο νόμο περί Ευθύνης Υπουργών που υπηρετείτε, κα Βούλτεψη, και για να σας τσιγκλίσω τώρα, όταν κραύγαζε ο Γιωργάκης Παπανδρέου, "Λεφτά Υπάρχουν", τότε υπήρχαν, να σκεφτείτε μόνο τα εκατομμύρια της Σίμενς, της γερμανικής εταιρείας του αεροδρομίου "Βενιζέλος", των 3 λιστών φοροφυγάδων και τα εκατομμύρια προστίμων που χαρίστηκαν από το κ Στουρνάρα και άλλα, και άλλα, και άλλα, όπως τα χρέη στις τράπεζες των δύο μεγάλων κομμάτων, και άλλα, και άλλα και άλλα- τα ξέρετε και σας θυμίζω τα λόγια συμπηκνωμένου αέρος του κου Succes-story-cus που εκστόμισε πρόσφατα στη ΔΕΘ.
Ζηλεύετε, ζηλεύετε τον κο Τσίπρα και στο βάθος τον ωραίον άνδρα Φιντέλ Κάστρο- διότι και ο Κάστρο και ο Τσεβάρα ήταν όμορφοι και ερωτικοί άνδρες- ζηλεύετε τον Τσίπρα γιατί είναι πιο όμορφος από τον κ. Σαμαρά και γιατί μιλά τα ελληνικά και τα αγγλικά καλύτερα από τον αρχηγό σας, δεν υπάρχει "μαγκιά", π.χ. Α. Σαμαράς:«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα δανεικά», ενώ το σωστό θα ήταν: Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί άλλο δάνειο. Από τον Τσίπρα θα έλεγα πως τον βαραίνει αριστερίστικη φρασεολογία, του λείπει ο αστικός αριστερός πολιτικός λόγος, όχι φυσικά στην ολότητά του- πάντως εγώ προτιμώ τον αριστερό αστό, παρά τον  αστό φασίστα. Και θέλω να σας θυμίσω τι δήλωσε κάποτε ο Κ. Μητσοτάκης για τον κο Σαμαρά: "Είναι λαϊκιστής".            

Η ζήλεια είναι κακό πράγμα. Ενέχει βία, λεκτική, σωματική, εγκληματική. Να σας θυμίσω πρώτα τα χαστούκια και τις βάρβαρες σπρωξιές;, τις μελανιές στα στήθη, στη ράχη, στους μηρούς από τις μπουνιές;, τα εγκλήματα πάθους; Τι σημαίνει Ζήλεια, τι άλλο από ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης και πίστης στον εαυτό του εκείνος που την εκφράζει με οποιονδήποτε τρόπο-, δεν ταπεινώνει μόνο τον άλλον, αλλά πρωτίστως τον εαυτό του. Στην περίπτωση όμως της απαγόρευσης αναμετάδοσης της ομιλίας του κου Τσίπρα, ταπεινώθηκε μονάχα ένας: εσείς και ό,τι εκπροσωπείτε. Είμαι σίγουρος πως πολλοί της Νέας Δημοκρατίας, από προχθές το απόγευμα βαδίζουν με σκυμμένο κεφάλι, με θολό βλέμμα, με σκυφτούς ώμους- τους ταπεινώσατε, η απόφαση φανέρωσε δειλία και φθόνο και έλλειψη ευγένειας, είστε αγενείς, και όμως κάποτε η Νέα Δημοκρατία είχε μια κάποια αξιοπρέπεια, βέβαια, ποτέ της δεν έφτασε την αστική δεξιά ευρωπαϊκής χώρας, αλλά κα Βούλτεψη, δεν έφτανε σε τόσα ποταπά σκυψίματα και εθελοτυφλία.
Δεν με νοιάζει για την κατάντια του κόμματος που εκπροσωπείτε, με νοιάζει πώς θα αντιδράσει ηθικά το εκλογικό σώμα, αντίδραση που θα στραφεί πολιτικά εναντίον σας- ίσως και όχι, να μην υπάρξει τέτοιου είδους μαζική αντίδραση γιατί ο λαός έχει αλλοτριωθεί, από το πολύ ξύλο έχει χάσει την υπόστασή του, βέβαια δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο της αντίδρασης κάποιου που δεν έχει να χάσει τίποτα, και εκεί μας σπρώχνετε: να αντιδράσομε με τόση βία γιατί δεν έχομε να χάσομε τίποτα πλέον, και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο: από τον απελπισμένο μη ζητάς μέτρο.        

Είμαι σίγουρος πως τα εκατομμύρια πάνε και έρχονται αυτή την εποχή παρασκηνιακά για την εξαγορά βουλευτών για την ψήφιση της κούκλας Προέδρου Δημοκρατίας, τα πήρατε με τον αντι-συνταγματικό ΕΝΦΙΑ για να τα δώσετε στα μίζερα έμβια που, αντίστοιχα και ανάλογα έμβια έστειλαν στη Βουλή, για να ψηφίσουν υπέρ μιας κούκλας και υπέρ μιας μεγαλύτερης καταβύθισης του τόπου.
 
Η Έρημη Χώρα του Τ. S. Elliot είναι εδώ, την ερημιά της την προκάλεσαν εκείνοι που δανειζόταν με ενέχυρο τις ψυχές μας για να αμείβονται με παχυλούς μι(α)στ(θ)ούς, π. χ. του κ. Στουρνάρα.     

* Πηγή: Βούλτεψη: Τι είναι ο Τσίπρας, ο Κάστρο; -Στο «κόκκινο» η κόντρα κυβέρνησης & ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/170120#ixzz3DGON8f7e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου