Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Ο Τάφος της Αμφίπολης και το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...

...που έρχεται στη βουλή με τις ευλογίες του Εβραϊκού Λόμπι, επόμενο ήταν να προκαλέσει αντιρρήσεις από τη στιγμή που δεν αναφερόταν οι γενοκτονίες των Ποντίων, Αρμενίων και Ελλήνων της Μικράς Ασίας, βλέπετε η μόνη ράτσα που υπέφερε σε αυτόν τον κόσμο είναι η Εβραϊκή- έτσι θέλουν να πιστεύουν και αυτό θέλουν να επιβάλλουν οι Εβραίοι σε όλον τον κόσμο, θα μου πείτε καλά κάνουν, θέλουν να επιρρίψουν ευθύνες σε όλους μας για τα εγκλήματα των βάρβαρων Γερμανών σε βάρος τους, ε, αν αυτή η στάση/ άποψη/
θέση/πιστεύω δεν εδράζεται σε ρατσιστική ιδεοληψία, τότε τι άλλο μπορεί να σημαίνει;, αυτό είναι απαράδεκτο, είναι ένας αυθαίρετος εγωϊσμός- εγώ πάντως, σαν Έλληνας και μόνο εγώ, δεν με ενδιαφέρουν τι θα έκαναν οι συμπολίτες μου, πάντως δεν θα χρησιμοποιούσα τη γενοκτονία της φυλής μου για οποιονδήποτε ιδιοτελή λόγο, και αυτό γιατί συνάδει με τον προσωπικό μου πολιτισμό-, δεν το βρίσκω λογικό και ηθικό να εκμεταλλεύομαι την οδύνη και τον πόνο, οι ράτσες ανέκαθεν έσφαζαν η μια την άλλη όποτε τες δινόταν η ευκαιρία, και αν λίγο διαβάσετε την ιστορία των Σταυροφοριών θα φρίξετε από τις σφαγές και την διαστροφή των σφαγέων σταυροφόρων, μέχρι και παιδιά έβραζαν σε καζάνια.
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει, φέρει το κακό, το μίσος, τον φθόνο, την αναλγησία στα γονίδιά του, παράδειγμα τρανό; Η κρεατοφαγία, την οποία θεωρώ συνέχεια της ανθρωποφαγίας σε μεγάλο βαθμό.
Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα έχει καλά στοιχεία, θα έχει και κακά. Θα έχει δίκαια, θα έχει και άδικα, και τονίζω ακόμα μια φορά τη διχοστασία της ΔΗΜΑΡ, άλλοτε συντηρητική, άλλοτε προοδευτική. Η θέση της να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή με τους μετανάστες εκείνους που εργάζονται και συμμετέχουν στα κοινά για χρόνια και έχουν γεννήσει παιδιά εδώ, να αποκτούν αμέσως της Ελληνική υπηκοότητα. Επίσης, η γενναία στάση της υπέρ του γάμου των ομοφιλόφυλων-, έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν το πώς θέλουν να ζούνε ανάμεσά μας, και όπως ζούμε ανάμεσα σε κλέφτες και καταχραστές του Δημόσιου χρήματος, και όπως ζούμε ανάμεσα σε εκείνους που δέρνουν τις γυναίκες τους, και όπως ζούμε ανάμεσα σε σφετεριστές και εγκληματίες, έτσι να μάθομε να ζούμε ανάμεσα σε παντρεμένους άνδρες.
Και πράγματι πιστεύω ότι πολλοί μετανάστες νιώθουν περισσότερο Έλληνες από ό,τι και από όσο νιώθουν και συμπεριφέρονται απέναντι στην Πατρίδα οι ελληνάρες που βρίθουν στην κυβέρνηση, και μιλούν την ελληνική γλώσσα καλύτερα και σωστότερα από μερικούς-μερικούς ελληνάρες βουλευτάδες.  
Ώρα για τον Τάφο της Αμφίπολης, θέλω να γράψω τις δικές μου παρατηρήσεις, έτσι, γιατί έχω αναφαίρετο δικαίωμα και επειδή χθες είδα όνειρο λαμπρό, είδα πως κέρδισα τα 8 εκατομμύρια ευρό του Τζόκερ στην επόμενη κλήρωση και τα είχα σπίτι μου, και έπαιζα μαζί τους και τα έβλεπα και σύναμα έβλεπα έναν άξεστο τραπεζίτη να με παρακαλεί να τα καταθέσω στην τράπεζά του, και εγώ μπροστά του τα έφτυνα και γελούσα με γέλιο ηχηρό που ξυπνούσα τα τζιτζίκια...στοπ, αρκετά για το όνειρο, πάμε παρακάτω.
Από την αρχή που διάβασα για το μέγεθος του τάφου και ότι τον στόλιζε ο Λέων της Αμφίπολης και είδα σε φωτογραφίες τις Σφίγγες, είπα μέσα μου, Α!, αυτός είναι τάφος μεγάλου Ανδρός, ποιανού όμως; Και σαν φωτογράφος που είμαι παραρήρησα ότι οι Σφίγγες με τα σπασμένα φτερά και τις κεφάλες τους, ασφυκτιούσαν κάτω από τη θολωτή είσοδο.
Τα φτερά βρέθηκαν, εκεί γύρω, ίσως βρεθούν και τα κεφάλια, και κάθισα και σκέφτηκα την πιθανότητα καθίζησις του εδάφους, και ότι ο θόλος έσπασε κεφαλές και φτερά, μια και έχουν συμβεί πολλοί και μεγάλοι σεισμοί στα μέρη αυτά. 
Σε ένα προηγούμενο σημείωμα είχα γράψει, διαισθητικά πάντα, πως πιθανό να είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και προσθέτω, πάντα διαισθητικά, ότι η σωρός τους μεταφέρθηκε εκεί αφού πρώτα χτίστηκε ο τάφος από τον φιλό του αρχιτέκτονα-, πόσες και πόσες μεταφορές νεκρών δεν έχουν γίνει στην Ιστορία;

Και αυτοί είναι οι δικοί μας τάφοι, φωτογραφία τραβηγμένη με μηχανή Kodak Fun με φιλμ ληγμένο το 2003, πώς περνούν τα χρόνια και πώς μας παίρνουν τη ζωτικότητά μας, πώς;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου