Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Ήρθαν τα γεροντοπαλήκαρα, οι εισπράκτορες των τοκογλύφων- εννοώ την ΤΡΟ΄ΙΚΑ και ο φίλος μου Σπυριδάκης της WIND...

...οι τροϊκανοί ήρθα να σοδομήσουν, ασελγήσουν, να ανασκολοπίσουν και άλλο, να καταγαμήσουν την εξουθενωμένη πόρνη του νότου με το όνομα Ελλάδα, να πάρουν τη δόση τους ως ναρκομανείς, να εκσπερματώσουν στην Πλατεία Συντάγματος και εντός της Βουλής, να ευχαριστήσουν τους μαστροπούς μας και να φύγουν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία των άξεστων νεο-Ελλήνων μαστροπών.
Νιώθω το σώμα της Ελλάδας καταπληγωμένο, γεμάτο τρύπες, νιώθω την αξιοπρέπειά της καταξεσχισμένη, νιώθω τη μεγάλη της πικρία που γέννησε άθελά της (;) μαστροπούς να τη διαγουμίσουν τα ίδια της τέκνα. Νιώθω την ερημιά της και την ανημπόρια της, νιώθω όμως και τη μανία της για εκδίκηση, νιώθω τη φαρμακερή της οργή. 
Χθες ξεπουλήθηκε με 51 ψήφους στη Βουλή από άβουλους βουλευτές ένα μεγάλο μέρος των σπλάχνων της- ο λιγνίτης, η Ελλάδα δεν έχει πια λιγνίτη.

Χθες έστειλε ο Αριστερός κος Κουβέλης, που τώρα πλέον ονομάστηκε ΚεντροΑριστερός, επιστολή στον κο Βενιζέλο για την ανασυγκρότηση της ΚεντροΑριστεράς.
Ποιος σώφρων πολίτης της καταπληγωμένης ηθικά χώρας δεν ένιωσε αηδία και αποστροφή με την ανήθικη αυτή πράξη;
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με τα έργα και πράξεις του κου Βενιζέλου, είναι γνωστές σε όλους μας, η Τραγωδία του Αιγαίου συνεχίζεται, θα βρεθεί ο νέος Βασίλης Μάρος να την αφηγηθεί; Αλλά και αν βρεθεί, θα έχει καμιά σημασία; Όχι, οι τραγωδίες, δυστυχώς, συντελούνται μόνο και μόνο για να αφηγούνται, και μετά κλάμα η Παναγιά της Τήνου.

Αγαπητοί Παλαιστίνιοι, για να μην εξολοθρευτείτε εντελώς, φύγετε από τη Γάζα- οι Ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι να την πάρουν, κλέψουν, καταπατήσουν, ό,τι ρήμα και έννοια θέλετε βάλτε την εσείς, αλλά φύγετε, δεν σας ανήκει η γη σας, η γη σας ανήκει στον υπερούσιο λαό του ιουδαϊκού θεού.

Έχετε δει πιο ρατσιστική διαφήμιση από αυτή της τηλεφωνικής εταιρείας WIND; Εκείνη που δείχνει τον πρωταγωνιστή της και φίλο μου Σπυριδάκη να κλωτσά τον μαύρο και να τον πετά έξω από το πούλμαν για να υπάρξει χώρος για δυο βρομοτουρίστριες;
Δεν είναι μόνο ρατσιστική, είναι και αποκαλυπτική: δείχνει τη δουλεία μας στους τουρίστες, δείχνει τη ζητιανιά μας, δείχνει την ανύπαρκτη ντροπή μας- δεν ντρεπόμαστε πια, η ντροπή έγινε τρόπος της ζωής μας. Αν δεν βαριόμουν τις αλλαγές και τις καθυστερήσεις στην επανασύνδεση της τηλεφωνικής μου γραμμής, και μετά τις ρυθμίσεις για το ίν-τερ-νετ, θα έφευγα από τη WIND, δυστυχώς τυγχάνω συνδρομητής της- δυστυχώς, το τραγικό όμως είναι, (πάλι η λέξη "Τραγικό"), που καμιά αντιρατσιστική οργάνωση, από όσο γνωρίζω φυσικά, προέβει σε διαμαρτυρία.
Ο ακούσιος ή εκούσιος ρατσισμός βρήκε στέγη δυστυχώς εδώ, μέχρι που διαφημίζεται.

Τι άλλο, τι άλλο, τι άλλο, α, ναι, ο μίνι καύσων θα συνεχιστεί και σήμερα, τα μυαλά των πολιτικών μας θα λιώσουν και άλλο, ιδίως των οικονομολόγων της κυβερνητικής ανυπαρξίας, της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης- τρεις μη ψηφισμένοι από το εκλογικό σώμα, Παπαδήμος, Στουρνάρας, Χαρδούβελης, αλλιώς εγκάθετοι, διορίστηκαν με την επωνυμία: Σωτήρες της Πατρίδας, από ποιους άραγε; Και ύστερα λένε δεν έχομε κοινοβουλευτική Δικτατορία. 
Τακτοποιώντας το αρχείο μου βρήκα την παραπάνω φωτογραφία τραβηγμένη το 1977, είναι ατσαλότριχα, με αυτή τρίβουν τις πληγές μας οι φίλοι μας και σύμμαχοι Γερμανοί...     

   


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου