Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Λένε ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και εννοούν ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...η νέα μορφή προπαγάνδας και ο ΣΥΡΙΖΑ...

...χθες σε ένα, υποτίθεται, αντιμνημονιακών θέσεων κανάλι, ίσως το Extra 3(;), δεν θυμάμαι και γράφω υποτίθεται, γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν αφότου έμαθα πως αξίζω ένα ψυγείο-, ο κος Καρατζαφέρης, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο, Α. Βέλιο (;)πώς βλέπει τον Βενιζέλο και Σαμαρά, απάντησε ότι, τον Βενιζέλο τον βλέπει ως Χοίρο και τον Σαμαρά ως Ύαινα. Για να το λέει ο Καρατζαφέρης κάτι πρέπει να ξέρει...
....στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πάλι ένας αυτοκαταστροφικός παροξυσμός, πάλι κάτι τους βασανίζει και δεν ξέρουν ποιο το βάσανό τους-, η μία ομάδα θέλει να φάει παστίτσιο, η άλλη γιουβαρλάκια και η άλλη πριζόλα- σαν δεν ντρέπονται κοτζάμ άνδρες με αριστερή υποτίθεται σκέψη- πάλι υποτίθεται, αλλά μάλλον άχαρο είναι το κουφιοκεφαλάκι τους σε τελική ανάλυση...

Η διαστροφή μονιμοποιήθηκε συνταγματικώς. Η διαστρέβλωση είναι εδώ, μπροστά μας, δεν πιστεύομε πλέον τα μάτια μας-, μήπως κοιτάμε κάτι άλλο από ό,τι κοιτάμε, αναρωτιόμαστε.
Οι υπάνθρωποι κυριάρχησαν, τα μονοσήμαντα έμβια, και μάλιστα με όνοματα για να αναγνωρίζονται, διαφεντεύουν τον τόπο ξεπουλώντας τον με εγκληματική υποκρισία.
Τι μας απομένει να κάνομε σε αυτόν τον άδειο τόπο;
Ό,τι μας απόμεινε χθες: Τίποτα!
Όλα αποκολλήθηκαν από το κέντρο τους.
Περίμενε κανείς τόση έκπτωση ηθών;
Παντού, όπου στρέψομε το βλέμμα μας ψευτόμαγκες και κιτσαριό κοιτάμε και πολιτικούς με μούρες που μοιάζουν με προστάτες νυχτερινών κέντρων.

Ο άμυαλος Χοίρος τρώει ό,τι νάναι, τσαλαβουτά μέσα στις ακαθαρσίες, δηλαδή τις δικές μας, υλικές και ανήθικες-, η θρασύδειλη Ύαινα, έχουσα πάντα την ουρά της στα σκέλια, τρώει ό,τι πεθαμένο ή σαπισμένο, δηλαδή το θάρρος μας και το σάπιο μας φόβο- αληθεύει ότι εχάρισαν 800.000.000 σε δυο εταιρείες πετρελαίου που τες ετσάκωσαν για λαθρεμπορία του μαύρου υγρού, καθότι μαύρη είναι και η ψυχή τους. 

"Ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλίσουμε ένα καθεστώς ισότητας και αποτελεσματικότητας σε όσα στελέχη καλούνται να μας εκπροσωπήσουν στα media"*.

*Πηγή: Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα: Στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/160148#ixzz35G3y7T6Q

Επιτέλους, εδώ και μήνες γράφω για την αναποτελεσματικότητα των στελεχών- μάλιστα είχα γράψει: πότε επιτέλους θα παύσουν να τσευδίζουν, πότε θα αρχίσουν να εκφέρουν λόγο-, αλήθεια, τι κάνει νιάου-νιάου; Μα τι άλλο από τα γαβ-γαβ του Κρανιδώτη και του Γεωργιάδη- αυτοί οι δυο, οι μεγάλοι διαστρεβλωτές της πραγματικότητας, είναι οι νικητές, χρησιμοποιούν αδίστακτα καθώς αδίστακτοι είναι οι ίδιοι, τη βία του λόγου εκφέροντάς την με υστερική φωνή.

Τώρα, ο κος Δημήτρης Τζιώτης μπορεί να δηλώνει θύμα, μπορεί να είναι αθώος στο μεγάλο σκάνδαλο των εγγυητικών επιστολών, ως επικοινωνιολόγος όμως του ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρα ακατάλληλος.
Και μια ερώτηση: ο κος Τσακαλώτος, του ΣΥΡΙΖΑ, πούλησε τις μετοχές του Ελληνικού Χρυσού;


 Η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι αληθινή, την έκανα με τα δάχτυλα, μην νομίσετε ότι χρησιμοποίησα φωτοσόπ-, μακριά από εμένα τα φωτοσόπια ή φωτοσοπισμούς-, την ιδέα την πήρα όταν είδα σε φωτογραφία τη Φρασίκλεια και τον αδερφό της πλαγιασμένοι σε έναν λάκκο, στο βιβλίο του John Boardman,
"Η Αρχαιολογία της Νοσταλγίας", εκδόσεις Πατάκη.                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου