Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Ο Τσίπρας στο Debate, Η Κα Μπατζελή της ΕΛΙΑ σε εκπομπή καναλιού Action24...

...ο Τσίπρας χθες ήταν πολύ καλός στο Debate, πειστικός, ψύχραιμος, καίριος, ιδιαίτερα όταν κάθε φορά έθετε το θέμα της έλλειψης Δημοκρατίας, το ίδιο και η Kα Keler των Οικολόγων σε άλλα θέματα όχι και τόσα απόμακρα από του Τσίπρα, για μένα οι ψηφοφόροι της Ευρώπης πρέπει να επιλέξουν ή τον Τσίπρα ή την Keler, οι άλλοι τρεις ήταν αδιάφοροι και έδειχναν καθαρά, δεν μπορούσαν να το κρύψουν, ότι είναι καθεστωτικοί, δηλαδή, συνέχισης της ίδιας πολιτικής, δηλαδή του οικονομικού διχασμού που επέβαλλε η Γερμανία, ο Σουλτς δε τέλειος Γερμανός με όλο τον ψεύτικο λόγο που φέρει μαζί του ο σοσιαλισμός, εντελώς αδιάφορος ο Γιούνγκερ το ίδιο και ο 5ος, δύσκολο το όνομά του. Τέλος, έμεινα δε με την εντύπωση πως τα περισσότερα χειροκροτήματα τα μοιράζονταν, ο Τσίπρας με την Keler.

Και πάω στη Κα Μπατζελή, η οποία χθες, ούτε λίγο, ούτε πολύ, υπερασπίστηκε τις θέσεις του Παπανδρέου ενώ έχει για αρχηγό τον Βενιζέλο, ο οποίος συμφώνησε στην πρόταση της σουπιάς Μπαρόζο να "σκοτωθεί το δημοψήφισμα", δηλαδή να πέσει ο Παπανδρέου, και να τοποθετηθεί ο Λ. Παπαδήμος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Financial Times, και φυσικά, η Κα Μπατζελή συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γερμανού Σουλτς, πέρα από αυτά πρόσβαλλε τη μνήμη μας χθες, και μάλιστα την πολύ πρόσφατη, υπερασπιζόταν ότι το γάλα ήταν μαύρο. Κα Μπατζελή, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών, μοιάζατε δε χθες ως στρουθοκάμηλος. Δεν κρύβονται κάτω από το χαλί της ΕΛΙΑΣ όσα έχετε υπογράψει σε βάρος μας και σε βάρος σας φυσικά, αλλά πού να το πάρετε χαμπάρι, ήσασταν και είστε ΠασοκοΕλιά, ό,τι χειρότερο με άλλα λόγια.    
Στο ίδιο πάνελ, ο Νίκος Ξυδάκης έκτακτος, πολύ σωστά και κομψά, δηλαδή κατανοητά τα ελληνικά του και δίχως κενά, δεν έδινε δηλαδή τη σκυτάλη σε κανέναν να του αντιγυρίσει το λόγο, και για μένα αυτός είναι ο ουσιαστικός πολιτικός λόγος: να αφήνεις τον άλλον να χαίνει μπροστά στο κενό του πολιτικάντικου παπαγαλισμό του, και φυσικά χωρίς ρητορικές φιοριτούρες, πρέπει ο Σύριζα να τον κάνει αντιπρόσωπό του.
Όσο για τον Μαργαρίτη, ακόμα μια φορά επέμενε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, στο ότι δηλαδή η ΔΗΜΑΡ καλά έκανε που συμμετείχε στην κυβέρνηση με την αιτιολογία να σωθεί η χώρα διότι, πράγματι υπήρχε τότε σχέδιο να μας διώξουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση- μα Κε Μαργαρίτη, αυτή δεν είναι Ένωση, είναι Λέσχη, Club, πέρα από αυτό κανείς δεν μπορεί να εκδιώξει κανέναν από αυτή την καρκινική, προς το παρόν Ένωση, απλώς πρέπει να αλλάξει το σύμφωνο, πράγμα που από την αρχή υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ, άσχετα αν, ανώριμα πολιτικά και κομπλεξικά στελέχη του, κάθε τόσο έβγαιναν και λαλούσαν διάφορες ανοησίες ρίχνοντας νερό στο αυλάκι της Γκεμπελικής προπαγάνδας της Πολιτικής Άνοιξης (διάβαζε Ν. Δ.).

Πάμε παρακάτω, καταψηφίστε Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο- ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗ ή Καρπενάρο, μην αφήσετε την αδράνεια και την απάθεια να σηκώσουν κεφάλι, (Καμίνη).
Μην αφήσετε την ωραιοπάθεια και τον ναρκισσισμό (Σπηλιωτόπουλο) να πάρει κεφάλι, κόψτε αυτά τα κεφάλια, ο Δήμος των Αθηναίων αξίζει καλύτερη τύχη, άμα τι άλλο, Ειλικρίνεια, και διαβλέπω και νιώθω Ειλικρίνεια και στον Σακελλαρίδη και στον Καρπενάρο. 

Να συντρίψομε την ΕΛΙΑ, να αφανίσομε αυτό το αποκαΐδι/ παρτσάδι του Πασόκ που απόμεινε, να πάνε σπίτια τους όλοι αυτοί που συναθροίστηκαν για να ζητιανέψουν ακόμα μια φορά την ψήφο σας για να σας δέρνουν την άλλη μέρα.
Θα το ξανά γράψω και τα δύο ανθελληνικά κόμματα, Πασόκ/ Ν. Δ. είπαν ψέματα πολλά, τόσα που κυκλοφορούν στους δρόμους και δεν μας αφήνουν να βαδίζομε με αξιοπρέπεια και ελπίδα για ένα αύριο καθαρό για να παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Ας βάλομε φραγμό στην αιμορραγία μας, στο χέρι μας είναι, μη φοβάστε, εκείνοι φοβούνται περισσότερο για αυτό απειλούν, για αυτό εκβιάζουν, για αυτό υπόσχονται, για αυτό λένε ψέματα, και ψέματα, και ψέματα αδιαφορώντας για την ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας εξαιτίας αυτών των ανεγκέφαλων και εγκληματικά εγωιστών και ανάλγητων.
Σαρώστε την ΕΛΙΑ, θάψτε την, θα είναι προς όφελος όλης της χώρας, δεν υπάρχει μονόδρομος, δεν υπάρχει μία μόνο οικονομική πολιτική, πόσο μάλλον όταν αυτή εκπορεύεται από τη διχαστική Μερκελική/Σοϊμπλεκή Γερμανία, άλλωστε αυτή η οικονομική πολιτική ανήκει στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ανήκει σε ΣΥΣΤΗΜΑ, και μην ξεχνάτε, ψηφίζοντας ΕΛΙΑ ψηφίζετε τον Γερμανό καθεστωτικό Σουλτς.

Η Ευρώπη πρέπει να ξανά ΕΝΩΘΕΙ.
Να παύσει να την απαρτίζουν η Λέσχη του Βορά και η Υπολέσχη του Νότου, να παύσει ο Βοράς να εκμεταλλεύται το Νότο. 
Να προχωρήσει σε νέα ΣΥΜΦΩΝΑ, να φέρει ξανά τις ανθρώπινες ΑΞΙΕΣ που πάντα παραμέριζαν και έπνιγαν, όπως κάνουν πάλι τώρα οι Γερμανοί- Η Γερμανία πρέπει να φύγει από την Ευρώπη, όχι εμείς- η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί ακόμα μια φορά. 
Ψηφίστε τον Σακελλαρίδη...
Καταψηφίστε τους παρακάτω...

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου