Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Χρυσή Αυγή- Ποτάμι-Ελιά...και ο Τσίπρας...

...ξεκινώ από τον τελευταίο και του γράφω από εδώ:
Κύριε Τσίπρα, χρειάζεστε "Σύμβουλο" με κάθετη δομική πολιτική σκέψη και όχι οριζόντια όπως του Σαμαρά και άλλων υποτίθεται πολιτικών. Δεν εννοώ αυστηρά προσωπικά εσάς, εννοώ γενικά, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει και πρέπει να μάθει Ελληνικά για να διατυπώνει ορθά τις θέσεις του- οι μισοί ΣΥΡΙΖΑ-ίοι του Politique Bureau- Πολιτικού Γραφείου, δεν γνωρίζουν μάλλον τι τους γίνεται ή τι γίνεται έξω από το κοβούκλιό τους, και δίχως κομπασμό και δίχως να με παρερμηνεύσει ο οποιοσδήποτε κοντινός σας, ευχαρίστως, αν θέλετε μπορώ να γίνω "Σύμβουλός" σας αμισθί- σίγουρα θα κάνετε λιγότερα λάθη, και να σας πω κάτι; Ναι, περίμενα να κάνετε λάθος, όχι εσείς προσωπικά, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτήν την προεκλογική εβδομάδα- με τη λάθος διατύπωση σχετικά με τις ψήφους εκείνων που άμυαλα ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή.
Εχετε κουράσει τον κόσμο κόσμο με τα λάθη σας...  

...πάω στα τρία κόμματα του τίτλου μου και στα εκλογικά ποσοστά που συγκέντρωσαν και θα συγκεντρώσουν την επόμενη Κυριακή, που εύχομαι να μην είναι μαύρη, τα οποία φανερώνουν την έλλειψη πολιτικής σκέψης, όχι μόνον των πολιτών αλλά το φανερώνουν οι ίδιοι οι επικεφαλής των.
Θεωρείτε τον Κασιδιάρη πολιτικό άνδρα;
Τον Θεοδωράκη πολιτικό άνδρα;
Τον Βενιζέλο πολιτικό άνδρα;
Η ερώτησή μου έχει σκοπό έναν: Να απαντήσετε αν έχουν Πολιτική Σκέψη. Αν απαντήσετε ότι δεν έχουν, γιατί τότε θα τους ψηφίσετε, επειδή βαριέστε να σκεφτείτε; 
Τη Χρυσή Αυγή, το Ποτάμι, την Ελιά, τα θεωρώ όμορα κόμματα, το καθένα ξεχωριστά για ξεχωριστούς λόγους και αιτίες, λόγοι και αιτίες που οδηγούν όμως στο ίδιο συμπέρασμα: οι συμπολίτες μου δεν σκέπτονται πολιτικά, αλλά τυχάρπαστα και ελεεινά.
Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, δεν είναι όλοι τους φασίστες, εγκληματίες, τσογλανάκια: είναι κουτοί, ζήτημα μπαίνει το αν  ενισχύθηκε και κατά πόσο το μπετονένιο τους ποσοστό.
Οι ψηφοφόροι για το Ποτάμι, πράγματι είναι εκείνοι που έπιασαν για πρώτη φορά μολύβι να γράψουν το όνομά τους στην αφίσα της εγκληματικής αδιαφορίας και της κουταμάρας, εδώ πάλι μπαίνει η χθεσινή μου φωτογραφία, μόνο και μόνο για να δείξω πόσο "πολιτικά" σκέπτονται οι του ΠΟΤΑΜΙ-ου...
   
Οι ψηφοφόροι της ΕΛΙΑΣ, πράγματι είναι εκείνοι που λατρεύουν την αμνησία, που τους αρέσει να κατοικούν σε άδεια κελύφη, που φράζουν τα αυτιά τους όταν ακούνε για διαφθορά και λαμογιά.
Είναι εκείνοι που φορούν μάσκες και κυκλοφορούν ανάμεσά μας ως ΚεντροΑριστεροί (μα υπάρχει αυτό το διαμέρισμα;, και σε ποια πολυκατοικία;) και δημοκρατικοί δίχως να νοιάζονται για τα 3 εκατομμύρια ανασφάλιστους και ένα σωρό άλλα, που το Πασόκ δημιούργησε, είναι εκείνοι που δεν μελετούν αλλά παπαγαλίζουν συνθήματα του προ-πάππου τους, δίχως να διαβάζουν ότι, όσα έκανε το Πασόκ, ιδίως του Σημίτη, του Γ. Παπανδρέου και του Βενιζέλου, εγγίζουν το πολιτικό έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας και του τόπου. Ε, εδώ η υποκρισία των υποψηφίων της ΕΛΙΑΣ περισσεύει, μας περιλούζει με τη βρομιά της.

Τα ποσοστά των παραπάνω τριών κομμάτων, φανερώνουν τη διάλυση της κοινωνίας, φανερώνουν ότι η κοινωνία μας δεν βρίσκεται μόνο σε ανθρωπιστική κρίση, αλλά σε διανοητική παράκρουση- είναι τόσο αντιφατικοί οι ψηφοφόροι τους που φτάνουν στη σχιζοφρένεια και όλα αυτά για ένα κωλονόμισμα, για ένα νόμισμα που έκλεψε η Γερμανία, με το ψεύδος της γενικής κατάρρευσης της Ευρωπαϊκής οικονομίας, από άλλα κράτη.
Η Γερμανία είναι μία χώρα ληστών, πεινασμένων, σεξουαλικά διεστραμμένων, εννοώ στο σύνολό της αυτή τη φορά πια στο σύνολό της, και αυτό γιατί καμιά αντίδραση, καμιά αντιθετική φωνή στα πεπραγμένα της Μέρκελ και του περιβόητου πια Σόϊμπλε που έφτασε να καταδίδει (προδότης) τους Έλληνες συνομιλητές του (προδότες) για το υποτιθέμενο χρέος μας- χρέος που δημιουργήθηκε με τη βοήθειά τους.

Είπα να μη γράψω άλλο μέχρι τις εκλογές, αλλά η είδηση ότι η Μέρκελ δήλωσε ότι η Γερμανία θα διώχνει με τις κλωτσιές τους Ευρωπαίους μετανάστες αν, σε 6 μήνες δεν τακτοποιούνται εργασιακά. Βλέπετε για ποια Ευρώπη θα ψηφίσετε; Και που διαφέρει εδώ η Μέρκελ από τον Φάρανζ της Αγγλίας;
Όχι, όχι, ο δεύτερος είναι συντηρητικός ενώ η Γερμανίδα μουλάρα είναι προοδευτική. Το βλέπετε; Επίσης, για να γράψω με ώθησαν οι διάφορες δηλώσεις δημάρχων και λαγών πολιτικάντηδων ότι δεν δέχονται τες ψήφους της Χρυσής Αυγής (πέρα που δεν μπορούν να το μάθουν εκτός και αν η ψηφοφορία είναι ανοιχτή) αλλά η τόση τους υποκρισία, σπάει καρύδια από τα 250 μέτρα μακριά.
Αγαπητοί μου κουτοί υποψήφιοι, ζητιάνοι των ψήφων μας, όλοι θέλετε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής- ΟΛΟΙ σας, και ακόμα περισσότερο η Νέα Δημοκρατία ως Πολιτική Άνοιξη- απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι διατύπωσε λάθος τη σωστή θέση του, πράγμα που η γκεμπελική προπαγάνδα της ΜΕΡΚΕΛΣΑΜΑΡΙΚΗΣ συντροφίας ευχαρίστως και με περίσσια ηδονή έσπευσε να εκμεταλλευτεί... Είστε ευχαριστημένοι αγαπητοί και συμπαθητικοί ανεγκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ δεν είμαι, οι πράξεις σας και τα λεγόμενά σας καταπονούν την απλή αλλά μεστή λογική μου.   

Υ. Γ.
Καταψηφίστε: ΠΟΤΑΜΙ- ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- δεν το βλέπετε, δεν το νιώθετε ότι τα δύο τελευταία ετοιμάζουν νέες κούτες για να μας πακετάρουν; Ε, αν δεν το καταλαβαίνετε, θα το καταλάβετε με την επαύριον...        
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου