Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

"Μήπως τυχόν υπάρχει εδώ κανένα ενδιαφέρον ουρητήριο"* πλάι στις εκλογές;...

...και ουρητήριο και απο-χωρη-τήριο, δηλαδή, μέρος έξω από τον χώρο συναθροίσεων.
Το ενδιαφέρον ουρητήριο είναι το ΠΟΤΑΜΙ, το ενδιαφέρον απο-χωρη-τήριο είναι η ΠασοκοΕΛΙΑ, αλλιώς, ΠασοκοΦωλιά.

Στην αισχρότητα απαντώ με χιουμοριστική ειρωνεία, το παραπάνω για τα κοριτσάκια που θα το κάνουν για πρώτη φορά και στις γριούλες που έχουν να το κάνουν καιρό πλάι σε ΠΟΤΑΜΙ.
Ψηφίστε Σακελλαρίδη, ακόμα και εσείς που ψηφίσατε Χρυσή Αυγή για λόγους καθαρά εκδικητικούς, εσείς οι ψηφοφόροι δίχως σκέψη που ρίξατε την ψήφο σας έτσι γιατί είστε πολύ θυμωμένοι, (αν είστε συνειδητοί χρυσαυγίτες, τότε αλίμονό μας, ας πνιγούμε στον Αχέροντα), ψηφίστε αυτή την Κυριακή τον Σακελλαρίδη και οι συνειδητοί χρυσαυγίτες, δηλαδή, το εκλογικό σώμα που φλετάρει με το έγκλημα και την απέραντη ασχήμια, να απέχετε ή ψηφίστε τον Καμίνη, έτσι για να ισορροπήσουν τα ζύγια, για να μην κατηγορηθεί μετά ο Σακελλαρίδης ότι ψηφίστηκε από χρυσαυγίτες, η γκεμπελική προπαγάνδα μπορεί να ισχυριστεί ότι τον ψήφισαν μόνο οι χρυσαυγίτες και οι Συριζα-ίοι ψήφισαν τον Καμίνη...ναι ναι, ναι όπως το διαβάσατε, είναι αδίστακτοι.

Δεν έχει σημασία πια ποιος είναι δεξιός, ποιος αριστερός, ποιος κεντρώος, σημασία έχει ποιος είναι ΤΙΜΙΟΣ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. Όπως θα ξέρετε, δεν είναι οι ιδεολογίες που κάνουν τους ανθρώπους ιδεολόγους, αλλά οι άνθρωποι θεσπίζουν τις ιδεολογίες και υπηρετούν τις θέσεις που συνυπόγραψαν σιωπηλά, δίχως χαρτιά και συντάγματα, Είδατε πόσο καταστρατήγησαν το Σύνταγμά μας Ν. Δημοκρατία και Πασόκ.
Όσο για σας ψηφοφόροι των Σπηλιωτόπουλο και Κακλαμάνη, δεν ξέρω πόσο δεξιοί είστε, αλλά αν είστε στο στυλ και το ύφος του Σαμαρά, δεν μπορώ να σας αποδεχτώ ως δεξιούς, αλλά ως ακροδεξιούς, ανήκετε σε αυτό το εκλογικό σώμα που ονειρεύεται ο Μπαλτάκος: Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητοι Έλληνες, αν ενωθούν θα κυβερνούν την Ελλάδα για πενήντα χρόνια, αυτό δεν είπε; Με απλά λόγια θα έχομε έννομη κοινοβουλευτική Δικτατορία.

Για να μην ντρεπόμαστε λοιπόν αύριο, ας ψηφίσομε ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ, είναι χρέος μας, είναι οφειλή μας, είναι το πιο απλό και μεστό που μπορούμε να κάνομε,.
Συντρίψτε την ΠασοκοΕΛΙΑ, (ΠασοκοΦωλιά) το ρηχό βρόμικο ΠΟΤΑΜΙ, την Πολι(τι)κή Άνοιξη, μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας από τον Σαμαρά, για να μην  κρυώνομε τον επόμενο χειμώνα και για να μη λιποθυμούν τα παιδιά μας από πείνα στο σχολείο, κατά τα άλλα ας χαρίζομε χρέη στο Μέγαρον Μουσικής.
Μη με πάρετε για λαϊκιστή, απλώς θα μπορούσαν να ζυγιστούν τα πράγματα, τόσα εκατομμύρια για πετρέλαιο στις ανήμπορες οικογένειες, τόσα εκατομμύρια απομείωση του χρέους του Μεγάρου, αλλά όχι, οι οικογένειες ας υποφέρουν, αντέχουν.

Και ένα τελευταίο, ο ιδιώτης, δηλαδή ο ηλίθιος, "Idiot" στα αγγλικά, δεν μοιράζει ποτέ τα λεφτά του, αντίθετα κλέβει το Κράτος, αντίθετα απολύει όποιον υπάλληλο θέλει, όποτε θέλει και τον αμοίβει με μιστό πείνας για να μπορεί να χουφτιάζει μαστούς, ενώ το Κράτος όταν έχει στην κατοχή του τις πηγές ενέργειας και τις παραγωγικές επιχειρήσεις, μπορεί να διασφαλίζει μισθούς με τη δίκαιη κατανομή των κερδών συν τα έσοδα της φορολογίας. Τώρα, με τον αποδεκατισμό της μεσαίας τάξης, της μεσομικροαστικής τάξης, που συνετελέσθη με τα μνημόνια, αυξάνονται τα κέρδη του ιδιώτη/ηλίθιου, αυξάνονται τα ύψη της σχιζοφρένειας (Στουρνάρα) και αναξιοπιστίας (Σαμαρά), αυξάνεται η πείνα και ο θυμός, εξαφανίζεται η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο, εξαφανίζεται η κατανάλωση και η μικρή ή μεσαία αποταμίευση οικονομιών με φυσικό επακόλουθο, η κατάρρευση ή αδυναμία των τραπεζών να δανείζουν-
αυτό το κομμάτι το έγραψα προς απάντηση στις προχθεσινές προεκλογικές φρούδες, αναξιόπιστες υπόσχεσεις του Σαμαρά- 
μα δεν έχει κουραστεί να λέει ψέματα και να συναγελάζεται με διάφορους Μαλτάκους; Βέβαια, μεταξύ άλλων ανεκδιήγητων είπε ότι η ανάπτυξη θα έρθει από τους ιδιώτες και όχι από το κράτος.
Και εγώ νόμιζα από τους Γερμανούς.

Λοιπόν, ψηφίστε αντι-Μνημονιακά, έτσι ψηφίζομε εναντίον των Γερμανών που, ακόμα μια φορά δίχασαν την Ευρώπη, φτώχυναν την Ευρώπη και οικονομικά και πολιτισμικά. Ψηφίστε εναντίον του Βενιζέλου, του Συνταγματολόγου του άρθρου περί ευθύνης υπουργών, ο πολιτικός που κρατούσε στο συρτάρι του τη λίστα Λαγκάρντ, μα και αυτή η Λαγκάρντ, τον Παπακωνσταντίνου βρήκε να τη δώσει; Καταψηφίστε την ΠασοκοΕΛΙΑ/ΠασοκοΦωλιά.
Ροδοπέταλο εσύ από την κορυφή στο βάθος,
αλλά ποια κορυφή και ποιο βάθος;            

* Φράση του Αραγκόν
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου