Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Ο "ΕΛΙΑ" ή η "ΕΛΙΑ";...Προσωπείο του Πασόκ ή του Σοσιαλισμού;

...Τι είναι ο ¨ΕΛΙΑ" ή η "ΕΛΙΑ"; Είναι το προσωπείο του Πασόκ για τις ΕυρωΕκλογές υπό την προστασία, του τάχατες διπλοπρόσωπο σοσιαλιστή (κοινωνιστή) Γερμανό Σουλτς που παίζει σε δύο ταμπλό. Οι απεικονιζόμενοι που ορθώνουν το βάρος της αφίσας /προσωπείο του Πασόκ, με το σύνθημα: "Ούτε λιτότητα, λαϊκισμός για τη δική μας Ευρώπη". 
Ε, εδώ δεν γελάμε σπαραξικάρδια για αυτούς τους υποψηφίους που δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι τι έχει συμβεί στον τόπο μας, δεν διάβασαν το τι ανάλγητο έχει ψηφιστεί στη ΒορειοΚεντρική πλευρά της Βουλής των κάποτε Ελλήνων, πράγματι έρχονται από τη χώρα των κωφάλαλων, τη γενέτειρα των ανθρωποειδών με την ονομασία: Πασόκος! Σαν βρισιά δεν ακούγεται αυτή η Λέξη: Πασόκος! Μπλιαχ, μπλιαχ.
Και έρχονται να ζητήσουν οι θρασύδειλοι, καθότι με τον ή την "ΕΛΙΑ", κρύβεται πίσω του το Πασόκ-, δεν είχαν το θάρρος να ζητήσουν την ψήφο (ας τη μεταφράσομε ως "ψόφο" τους) με τεταμένο το στέρνο τους έμπροσθεν των καλπών, και κρύφτηκαν πίσω από τον Γερμανό ανθέλληνα! Θα ψηφίσετε ΠασοκοΓερμανό!, αξιαγάπητοι, πλην όμως, κουτοί συμπολίτες μας, μόνο και μόνο επειδή ανέκραξε μία νύχτα σκοτεινή κατάμαυρη και αυτός: είμαι και εγώ ως Σουλτς ευαίσθητος Σοσιαλιστής, (κοινωνιστής) ολίγον συρεαλιστής, και φυσικά αυτιστικός ως Γερμανός;, μπορεί όμως να μην είναι αυτιστικός και να είναι μόνο Γερμανός- ψηφίστε τον, δεν φταίω εγώ για την ανωριμότητά σας- εγώ πάντως σας προτρέπω να μην τους ψηφίσετε, αν ναι, θα είναι σαν να ψηφίζετε κωφάλαλους.

Αν ο κος Μπουτάρης είχε φιλότιμο, θα έπρεπε να αρνιόταν την κατεπείγουσα απόφαση του υπουργού εσωτερικών να αλλάξει τις παραμέτρους του εκλογικού νόμου και να μην κατέβαινε ως υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά πού το φιλότιμο, πού η γενναιοδωρία, πού η Αρετή-ας είναι καλά η είσοδος του Δημαρχείου και το κάθισμα του Δημάρχου.

Προχθές στον "ΕΝΙΚΟ" του κου ΧατζηΝικολάου, Δευτέρα, 07/04/2014, είδα καθαρά ποιοι θα πρέπει να τα έχουν πάρει για να λιβανίζουν τα Μνημόνια και να κρούουν τον κώδωνα της απειλής και τη μάχαιρα του εκβιασμού- μόνο δύο από τους καλεσμένους έθεσαν το θέμα στον πυρήνα του: των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την υποκλοπή από τον κο Κασιδιάρη της συνομιλίας του με τον κο Μπαλτάκο. Πέρα από τον Μπαλτά, Κασιδιάρη, Σαμαρά, Δένδια, υπάρχουν οι ΘΕΣΜΟΙ, και για αυτούς οφείλομε να στηρίζομε και να αγωνιζόμαστε αφήνοντας κατά μέρος τα δικονομίστικα και ανήθικα τερτίπια σαν μπαλαρίνες άθλιας χορευτικής ομάδας.

Η θρασυδειλία είναι εδώ, ισχυρή και δυνατή, η διαφθορά είναι εδώ, ισχυρή και δυνατή, η υποκρισία είναι εδώ, ισχυρή και δυνατή, μα δεν γνωρίζουν οι διάκονοι των παραπάνω αμαρτιών ότι η Ιστορία είναι αδέκαστη και ότι θα τους θάψει; Δεν ενδιαφέρονται για την καλή υστεροφημία τους; Όχι, γιατί η υστεροφημία έχει δύο μορφές, η μια της ατιμίας και η άλλη της εντιμότητας-καθείς μας επιλέγει σύμφωνα με το πόσες οκάδες ζυγίζει ο νους του.

Η Τιμή, το Σθένος, το Κλέος, η Γενναιότητα, υπήρξαν μόνο μία φορά, αλλά αυτή η φορά έμελλε να μείνει αιώνια για να μας θυμίζει συνεχώς ότι η ΥΒΡΙΣ δεν πεθαίνει και ότι η ΝΕΜΕΣΙΣ αργεί να έρθει, καθότι οι άτιμοι και κωφάλαλοι γεννιούνται συνεχώς, αλλιώς οι ψευδόδοξοι.

Λυπάμαι για την Πατρίδα μου, κουράστηκα να το γράφω, κουραστήκατε να το διαβάζετε, αλλά είναι τόσο μεγάλος ο καημός μου, τόσο μεγάλη η πίκρα μου, τόσο μεγάλη η οργή μου που ζω ανάμεσα σε ανθρώπους που φοβούνται τη σκιά τους.

Μα δεν απομακρύνομαι, από τη στιγμή που διάβασα το παρακάτω του Νίτσε: "Το να είναι κανείς αυτάρκης και συνεπώς να μη χρειάζεται την κοινωνία, χωρίς όμως να είναι και ακοινώνητος, χωρίς να την εγκαταλείπει, είναι κάτι που προσεγγίζει το υψηλό, όπως κάθε υπέρβαση των αναγκών".

Η κοινωνία μας έχει στερέψει από καλοσύνη, αγαθότητα και θάρρος- κέρδισαν οι ειδικοί και οι επαΐοντες, άρα οι αυτιστικοί, οι μονοδιάστατοι, αλλιώς τα ρομπότ που δημιουργεί ο φόβος της ανέχειας και του θανάτου: "Είναι αδύνατο να ζεις ηδονικά αν δεν έχεις φρόνηση, καλοσύνη και δικαιοσύνη και ούτε μπορείς να ζεις με φρόνηση, καλοσύνη και δικαιοσύνη αν σου λείπει η χαρά. Όποιος δεν τα έχει αυτά, δεν γίνεται να ζει ευτυχισμένα".         

Δεν γράφω ποιος έγραψε το τελευταίο, έτσι για να μην περάσετε ως φιλολογούντα...        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου