Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Ο Εθνικισμός με τον Πατριωτισμό μπορεί να απέχουν από ένα χιλιοστό...

...μέχρι 100.000 χιλιόμετρα, και η Γερμανία είναι Εθνικιστική όπως η δική μας Χρυσή Αυγή και άλλοι θύλακες μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Γερμαναρά Σόϊμπλε, η Χρυσή Αυγή είναι δικό σου κόμμα, εσύ το γέννησες, ανέθρεψες μεγάλωσες με τις άθλιες πολιτικές σου- μη μας το παίζεις Παρθένα. Πόσα άλλα ευρομάρκα  θέλεις μέχρι που να φύγεις οριστικά από τούτη την Ευρώπη; Ναι, να φύγεις οριστικά από τη στιγμή που στον τόπο μου έχουν αυτοκτονήσει, έχουν αρρωστήσει ψυχικά, χιλιάδες συμπολίτες μου, έχουν περιπέσει στο βαθό μηδέν της πείνας, όπως και της νοσοκομειακής περίθαλψης.
Θύλακες ακροδεξιές μπορεί να υπάρχουν παντού, σε όλη σχεδόν τη Μεσσηνία, μπορεί και στο σπίτι μας, ακόμα και στις ραφές των ρούχων μας γιατί η διαφορά ανάμεσα στον Εθνικισμό και τον Πατριωτισμό μοιάζει όπως ο αυτισμός με την ευφυΐα, τη μεγαλοφυΐα και τη σχιζοφρένεια.
Χθες άκουσα έναν ψαρά να κάνει την εξής απλή και ευφυή ερώτηση:
"Καλά, μας έβγαλαν από τις αγορές επειδή είχαμε χρέος 120 του ΑΕΠ, τώρα που έχομε 170 πώς μας ξανά δέχονται; Ποιος μπορεί να μας απαντήσει;"
Κανείς δεν θα σου απαντήσει καλέ μου ψαρά, κανείς! Και αυτό γιατί μας την έστησαν. Εδώ δεν απαντούν στο γιατί δεν αλλάζουν την οικονομική πολιτική αφού και το ανάλγητο ΔΝΤ και άλλοι θεσμικοί παράγοντες, ακόμα και το Ισραήλ, έχουν αποδεχτεί ότι τα μέτρα έχουν αποτύχει και ότι το χρέος τώρα πια δεν αντιμετωπίζεται με όσα μετρά και άλλα παρθούν εκτός και πωλήσομε την Ακρόπολη ή την Ολυμπία, ή την Επίδαυρο- όλα καλοσχεδιασμένα, όλα καλοκουρδισμένα.
Τώρα τι μέλλει γενέσθαι με τον Σαμαρά ύστερα από το αποκαλυπτικό βίντεο; 
Ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αν καλά θυμάμαι μία από τις αιτίες ήταν η πρόθεση του Μητσοτάκη να ιδιωτικοποιήσει τον Ο.Τ.Ε., και τώρα δεν βρίσκονται ούτε τρεις καθισματίες (καθισματίες εννοώ τους βουλευτές χωρίς βούληση που έχουν κολλήσει με logo στιγμής στον κώλο τους το κάθισμα της βουλής) να ρίξουν αυτή την παράνομη κυβέρνηση.
Βέβαια, στον καιρό του Μητσοτάκη τα πράγματα ήταν διαφορετικά, δεν θα ξεχάσω που είχε προαναγγείλει την ημερομηνία των εκλογών ο Αμερικανός τότε Πρέσβης,
και έτσι έγινε.
Τώρα έσπευσε ο φασίστας Σόϊμπλε να μας πει, εμάς τους Έλληνες να μην επηρεαστούμε από επιπόλαιους πολιτικούς, μήπως κατά βάθος εννοούσε τον Σαμαρά;, γιατί για τον Γ. Στουρνάρα είναι όλος γλύκα.
Τέλος πάντων, τον Σαμαρά οφείλει και πρέπει να τον διώξει η ίδια η Ν. Δ., δεν μπορεί, θα υπάρχει ακόμα η μετριοπαθή ομάδα και όχι η υστερική της αντικομουνιστική ομάδα- Δία μου, ακόμα υπάρχουν μέσα στη Δεξιά πολλοί αγράμματοι που εξακολουθούν να διαπνέονται από αντικομμουνισμό, από αντιφασισμό όμως μήτε κουβέντα.
Αλήθεια, η καραμανλική ομάδα από τι είδους συναισθήματα διαπνέονται έναντι του αρχηγού τους;
Δεν ξέρω καλέ μου ψαρά, όλα έχουν αποκαλυφθεί...θα συνεχίσω αφού φάω το πρωινό μου...για πες μου καλέ μου ψαρά, τι λέει η διαίσθησή σου; Θα προχωρήσει η "Ελιά"; Οι "58", μου φαίνεται πως ξόφλησαν, ή όχι; Αν ναι, τι του μένει το Βενιζέλου; Να φτιάξει κόμμα με τον Σαμαρά με την επωνυμία ΝΕΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ με μανιφέστο που θα βγάλουν από τη φαρέτρα της ΚεντροΔεξιάς, δηλαδή από το κενό, καθότι τη μετριοπαθή Δεξιά την εξόντωσε ο Σαμαράς, το δε Κέντρο το αφάνισαν και οι δυο τους. Για να μπορέσουν να αναστήσουν και αντλήσουν από το Κέντρο ψηφοφόρους θα πρέπει να τους αναστήσουν και για να αναστηθούν οι ψηφοφόροι του κέντρου πρέπει να ξε-υπογράψουν αυτά που υπέγραψαν, δηλαδή τα ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ/ ΜΝΗΜΟΝΙΑ της διεθνούς τοκογλυφίας και της ανάλγητης Γερμανουρίας.
Αυτά λέει η διαίσθησή μου, καθότι ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς έδεσαν το μέλλον τους- κανείς τους πια δεν μπορεί να πορευτεί μόνος του, και οι δυο χαντακώθηκαν στα χαντάκια που έσκαψαν- δέθηκαν διά θανάτου και διαβαίνουν το λαγκάδι του. 
Το θέμα είναι τι θα κάνουν αυτοί, το θέμα είναι τι θα κάνομε εμείς, έτσι δεν είναι; Μπούρδες θα κάνομε και αυτή τη στιγμή ακούω το έξοχο Requiem op. 48 version 1893 Gabriel Faure, βλέπετε είμαι μουσικός τύπος, κάποτε ήθελα να γίνω τυμπανιστής αρουραίων, καθότι από νωρίς είδα ότι σε αυτή τη χώρα κατοικούν πολλοί αρουραίοι πολλών ειδών, αλλά δεν πρόλαβα, έγινα αρχιμουσικός των ομπρελών...
U;elv na gr;acv kai ;alla bari;emai,naibari;emai
...το παρακάτω στην αγαπημένη μου Bonheur...
...στο παρακάτω κυτίο δεν χαρίζω τίποτα..
Καλημέρα, Καληνύχτα,όλα σε αυτή την αγορά είναι δανεικά... 

Υ.Γ.
Ευχαριστώ τον φωτογράφο από εδώ, αν έχει αντιρρήσεις να μου γράψει να την αφαιρέσω.                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου