Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ο Λαζόπουλος και ο Θεοδωράκης του Ποταμιού...

...με τα πολλά βούρλα και τα δύο σακίδια.
Τα πράγματα είναι επικίνδυνα, όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο και τα μαχαίρια της ακροδεξιάς θα βγαίνουν, τόσο και η άπληστη Γερμανία θα πιέζει/οδηγεί τα τσιράκια της να λένε και άλλα ψέματα, τόσο και οι πληρωμένοι θα φωνασκούν. Θα υπάρξουν πολλές ψεύτικες σφυγομετρήσεις, θα υπάρξουν πολλές διεστραβλώσεις, πολλές προβοκάτσιες ελαφρού βαλς, imitation, που λέγαμε εμείς οι παλιοί και σκληρό Heavy φασιστικό Metal.
Ο Μητσοτάκης, ο πρεσβύτερος είπε: ο Σαμαράς είναι λαϊκιστής και δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ που έριξε την κυβέρνησή μου, όμως τον ψήφισα. Γεροντική σχιζοφρένεια;
Η Κα Μπακογιάννη είπε: η Ν.Δ. είναι ένα μικρό κόμμα, δεν είναι το μεγάλο που γνώρισα, αλλά όμως παραμένω=καιροσκοπική σχιζοφρένεια;
Το ίδιο και ο Ν. Δήμου, κατήγγειλε τον ερχομό του Αγίου Φωτός διότι δεν έχομε χρήματα, και όχι για κανέναν άλλον λόγο= σχιζοφρενικός λαϊκισμός;, και από όσο γνωρίζω δεν ζήτησε τον αφορισμό του, άρα; Λόγια κούφια να τσαμπουνάμε.
Δεν θα ξεχάσω τον πανικό των δημοσιογραφίσκων, γνωστών πια ανά το πανελλήνιο ως αγορασμένους, μόλις διέρρευσε η πιθανή συμμετοχή του Λαζόπουλου, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα ως ηθοποιό και άνθρωπο, στο ευροψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ευθύς εκπομπές με κύριο ερώτημα/θέμα, για το αν ένας κωμικός, και μάλιστα ο Λαζόπουλος, γνωστός για τις αντιμνημονιακές του θέσεις, όπως είναι θέση κάθε υγιούς πολίτη, μπορεί να πολιτεύεται.
Ω! Mon Dieu, πόση πια θρασύτητα προς την υποτίμηση της νοημοσύνης μας; Ένας όμως δημοσιογραφίσκος με μηδενική πολιτική σκέψη, αλλά με γεμάτες τις τσέπες του με βρομοευρομάρκα κλεμμένα από τις δικές μας τσέπες-μπορεί να πολιτευτεί.
Ποιοι είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα να λαλούν ως παπαγάλοι τις λίγες λέξεις που έμαθαν τρώγοντας ξυλιές στα λιπαρά πισινά τους και να διαμορφώνουν τάχατες την κοινή γνώμη;
Από πού αντλούν το θράσσος τους;, μα από εμάς που δεν κλείνομε τις τηλεοράσεις, που δεν κλείνομε τις τράπεζες, που δεν κλείνομε το Lidl, που δεν κλείνομε τον O.T.E., που εξακολουθούμε να αγοράζομε γερμανικά πρϊόντα, που...που...που...καθόσον δεν υπάρχει η παραπάνω συνείδηση, ε, ναι, τότε μπόλικοι θα είναι οι ασυνείδητοι Θεοδωράκηδες και Σπηλιωτόπουλοι-, ο πρώτος με σακίδιο στην πλάτη και ο δεύτερος με ένστολους και ποδοσφαιριστές στο ψηφοδέλτιό του και θα παρελαύνουν ξεδιάντροπα μπροστά μας και εμείς θα τους κοιτάμε και θα τους ακούμε και μήτε ένα, τουλάχιστο ένα, ειρωνικό χαμόγελο από τη μεριά μας προς τις άθλιες μούρες τους. 
Δημοσιογραφίσκοι διαπλεκόμενοι τα βάζουν με τον Λαζόπουλο, (η ίδια αρνητική αντίδραση και με τον Βαρουφάκη, σεμνότερα όμως, σοβαροφάνεια και σεμνοτυφία γαρ) οποίος έχει τόσα πολλά προσφέρει στον τόπο με την πολιτική του στάση και θέση, που έχει τα μάτια του και τα αυτιά του ολάνοιχτα προς κάθε κατεύθυνση, που τόλμησε να κοινοποιήσει/παρουσιάσει πράγματα από την εκπομπή του, που άλλα κανάλια μήτε τα ανέφεραν, και από την άλλη μεριά προωθούν με μπουλντόζες γερμανικής κατασκευής τον Θεοδωράκη.
Πώς το λεν, πώς το λεν τον ποταμό;, γερμανικό, γερμανικό...

Έχω ένα γνωστό σφυγμομέτρη και τον ρώτησα πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να δημιουργήσεις πλαστή σφυγομέτρηση; 
ΟΥΟΥΟΥ, ανέκραξε, παίρνεις 5.000 τηλέφωνα στην Κρήτη και ρωτάς, ποιο είναι το ομορφότερο νησί;...τι θα σου απαντήσει; Παίρνεις 3.000 τηλέφωνα στη Δραπετσώνα και ρωτάς, ποιο είναι το καλύτερο κόμμα;...τι θα σου απαντήσει;, και μετά εσύ ως σφυγμομέτρης λες ότι η έρευνα έγινε σε όλη την Ελλάδα. Στέλιο μου, αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου και την εργασία που κάνεις, τότε όλα μπορείς να τα κάνεις, ακόμα και να φοράς γερμανικές κιλότες, ιδίως της Μέρκελ, που αυτή την εποχή πολλοί νεο-Έλληνες φορούν. Άντε γεια, τι κρίμα που έκλεισε το Σκουφάκι.
Ναι, ναι, έ, έτσι πάνε τα πράγματα, αν δεν έχεις μυαλό ψηφίζεις τον βούρδουλά σου.

Να τελειώνω, στον τόπο μας αυτή την εποχή υπάρχουν πολλοί τυφλοί, δεν μιλώ για τους πολιτικούς μας, αυτοί είναι από γεννησιού τους, δεν μιλώ για τους πρόχειρους δημοσιογράφους, αυτοί τυφλώνονται από τα πρώτα τους βήματα, δεν μιλώ για τους πομφόλυγες, για τις φλύκταινες και για τα μαμούνια (Σημίτης), δυστυχώς μας πρόλαβαν, για αυτό να λέτε πανταχόθεν, μακριά από την ΕΛΙΑ, αυτή τη μάσκα του Πασόκ, αφήστε που έχουν για αρχηγό τον Γερμανό ανθέλληνα Σουλτς, δώστε του ένα σουτ.
Σταθήτε μακριά από τη Νέα Δημοκρατία, είναι η ακροδεξιά κατάρα του τόπου εδώ και καιρό πάλι ξανά.
Σταθείτε μακριά από τη ΔΗΜΑΡ, διότι ου γαρ οίδασι τι έκαναν, εξακολουθούν τον στρουθοκαμηλισμό τους.
Ψηφίστε Σακελλαρίδη ή Καρπενάρο, και πριν από αυτό ρίξτε μια ματιά στα ψηφοδέλτιά τους και μια ματιά στα ψηφοδελτια των άλλων, και είμαι σίγουρος πως θα συμφωνείσετε.

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα, μας έκλεισαν σε ένα γκέτο, σε ένα νεωτερικό στρατόπεδο με νέους γερμανοτσολιάδες, οι Γερμανοί, αυτή η άχαρη φυλή, ξανά δίχασε την Ευρώπη, και εμείς πτωχεύσαμε για ένα νόμισμα, για ένα βρομοευρομάρκο, έ, αν αυτό σημαίνει Ένωση Λαών σε πολιτικές και πολιτιστικές αρχές και αξίες, τότε εγώ είμαι πιλότος σε Stealth aircraft...
Ας υψώσομε τη φωνή της υγείας μας, όπως είναι η φωνή του Λαζόπουλου και ας θάψομε τις άρρωστες φωνές των σοβαροφανών, όπως του Πρετεντέρη και άλλων διαπλεκόμενων και φυσικά και του Θεοδωράκη του Ποταμιού...
Θάψτε τους παραπάνω δύο, αλλά πρώτα κοιτάξτε προσεκτικά τη φωτογραφία.
Ο εύελπις είναι έτοιμος να κόψει τας χείρας των με το κοφτερό σπαθί του, για αυτό ας προσέξομε, μην ξανά πούμε πάλι στον εαυτό μας μετά τις εκλογές: μα δεν έκοβα το χέρι μου.
Θα ειπωθούν πολλά ψέματα, η γκαιμπελική προπαγάνδα θα ξεσπαθώσει, ας φορέσομε τις ασπίδες της υγείας του νου, και μην έχετε αμφιβολία, είμαστε πολλοί, απλώς μας πρόλαβαν οι άρρωστοι, μα έτσι δεν γίνεται πάντα; Η αρρώστια είναι ύπουλη.

Υστερόγραφο από το υστέρημα:
Το Πασόκ που πολεμούσε τη Δεξιά την όρθωσε πάλι ξανά,
η Δεξιά η μουλωχτή όρθωσε ξανά την Άκρα Δεξιά και τέλος οσμώθηκαν και τα τρία (3) και έγιναν κόμμα ΕΝΑ, πατριδοκάπηλο και φυσικά βαθύτατα χριστιανικό- στην όσμωση βοήθησε για λίγο καιρό η ΔΗΜΑΡ- βγάλτε τα συμπεράσματά σας...  

       
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου