Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Χθες στον "ΕΝΙΚΟ" του κου Χατζηνικολάου έγινε της μαϊμούς...

...αποκαλύφθηκε ότι η εργαλειοθήκη του ΟΑΣΑ, το κείμενο δηλαδή που στηρίχτηκε η σαπισμένη κυβέρνηση, και είναι σαπισμένη γιατί η Ν. Δ. δεν είναι πια Ν. Δ. και το Πασόκ δεν είναι πια Πασόκ, μοιάζουν με μεταλλαγμένα προϊόντα της Mosanto, αλλά εγχώριας έμπνευσης σμίξης ανάμεσα στρουθοκαμήλου και μουλαριού- αποκαλύφθηκε ότι το κείμενο του ΟΑΣΑ δεν είναι κείμενο του ΟΑΣΑ αλλά του ΙΟΒΕ, έμπνευσης του υπουργού υπόγειας ανάπτυξης κου Χατζηδάκι να το συντάξουν γραμματείς και φαρισαίοι τριών συγγενικών υπουργείων, δηλαδή, υπάλληλοι των υπουργείων και μάλιστα με αμοιβή 1.))).))).)))- (οι παρενθέσεις είναι μηδενικά), ε, αν αυτό δεν έχει σχέση με τον ιδιότυπο γκανγκστερισμό των πολιτικών μας ανδρών, τι άλλο μπορεί να είναι;
Γκανγκστερισμός με έντονα σημάδια δικτατορίας. Το 3ο Μνημόνιο που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή θα γραφεί στην ιστορία ως η Μαύρη Κυριακή 30/03/2014 στα πολιτικά δρώμενα (μη) δρώμενα της χώρας- παραβιάστηκαν κατάφωρα άρθρα του Συντάγματος, δεν έχομε πια ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ξεχάστε το.
Επιμένω ότι δεν ήταν αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ το να κάνει πρόταση μομφής στον υπουργό οικονομίας- πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερχόταν στην επιφάνεια το τι έχει σχεδιαστεί και το τι θα γίνει, σχετικά με τις τράπεζες, ιδίως της Eurobank. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να στιγματιστεί ως πράξη πραξικοπηματική η εκβιαστική ψήφιση του 3ου Μνημονίου μέσα σε 24 ώρες;
Απλώς κέρδισε η μαγκιά της Δικονομίας, ας είναι καλά η πιθικίστικη μόρφωση των πολιτικών μας ανδρών, διότι ο Δίκαιος Δικαστής, για να είναι Δίκαιος οφείλει να λαμβάνει υπόψη τις παραμέτρους τής κάθε εγκληματικής ή παραβατικής πράξης, και αυτό χρειάζεται θάρρος Ήθους και σθένος Αρετής- με όπλο τη Δικονομία πάνε περίπατο οι παράμετροι και η Δικαιοσύνη η ίδια, άρα δεν υφίσταται Δικαιοσύνη στη χώρα μας. Άρα στις 30/03/2014
οι 151 βουλευτές ψήφισαν και κήρυξαν επίσημα την Κοινοβουλευτική Δικτατορία/Πραξικόπημα Βουλής- είδαμε το τι σημαίνει Πλειοψηφία, είδαμε ότι η Δημοκρατία είναι μεν το καλύτερο πολίτευμα, δεν είναι δε το αρτιότερο, εξαρτάται ποιοι την υπηρετούν- η Πλειοψηφία αν δεν αποτελείται από Άριστους Άνδρες μεταβάλλεται σε Δικτατορία των Πληβείων και ανέντιμων σφετεριστών της-, η επιμονή στο γράμμα του Νόμου, διαγράφει τον ίδιον το Νόμο όταν οι επιμένοντες είναι ανέντιμοι.
Τι να το κάνω που μπορώ να μιλώ, να εκφράζομαι, αλλά τα νοσοκομεία κλείνουν, συμπολίτες μου αυτοκτονούν, συμπολίτες μου φτάνουν στην ιδιότυπη μορφή ψυχασθένειας από την έλλειψη ασφάλειας και έξαρση βωβής οργής-, τέρμα, μας κυβερνούν εκείνοι που δεν μπορούν να ελέγξουν την κουταμάρα τους, το γελοίο που φέρουν, το αστείο που φέρουν-, από το Άστυ, που σημαίνει ο ευτράπελος της πολιτείας/πόλης.
Ο κος Σαμαράς, με το να υπογράψει τη διαγραφή τού κου Κακλαμάνη, πρώην συνοδοιπόρο του στην Πολιτική Άνοιξη, στο γόνατο που λένε, κατέδειξε το πόσο μάγκας καρά δεξιός είναι-, "καρά" στα τούρκικα σημαίνει "μαύρο".
Μας έδεσαν με αλυσίδες για ένα ύποπτο ψεύτικο χρέος, ας το πάρομε χάμπαρι, θα χρωστάμε εσαεί όσο θα είμαστε προσδεμένοι σε αυτό το σαραβαλιασμένο άρμα που λέγεται ΕυροΖώνη και που το οδηγεί μια ξιππασμένη Γερμανία, κομπλεξικών ανθρώπων, ελεεινών και δίχως ανθρωπιά, φαντασία, ευελιξία, χιούμορ- ξέρετε πολλά γερμανικά ανέκδοτα; Εγώ μήτε ένα. Ξέρετε ότι παράγουν τις πιο διαστροφικές πορνοταινίες; Επειδή, μια εποχή χρειάστηκε να παρακολουθήσω πολλές πορνοταινίες, (όχι πως δεν μου αρέσει ενίοτε να κοιτώ πορνοταινίες, μη γίνομαι και εγώ υποκριτής, ιδίως αμερικάνικες και γιαπωνέζικες), για τις ανάγκες της έκθεσής μου 'Τρίπτυχα"-, τη σκατοφαγία, τη συνεύρεση με οικόσιτα ζώα, γεωργίας ζώα, ιπποδρομίας ζώα, ακραίου σαδισμού, τα είδα σε γερμανικής παραγωγής ταινίες.
'Ηρθε η Άνοιξη- η Μαύρη Άνοιξη, γεμάτη ψέματα και ανασκολοπισμούς, εκβιασμούς και απειλές- δεν τη θέλω αυτή την Ευρώπη, δεν το θέλω αυτό το νόμισμα που θα μας κρατά υπόδουλους για γενιές.
Όποιος ξέρει να λέει ψέματα, ξέρει την κρυμμένη  αλήθεια, όποιος ξέρει την αλήθεια, ξέρει και πώς να τη κρύβει αν είναι του είδους κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπαδήμου, Στουρνάρα και Παπανδρέου.
...κοιτάξτε πόσο όμορφη ήταν η Πλατεία Συντάγματος, καθόμουν πολλές φορές με την αγαπημένη μου Bonheur, ο ήλιος μας έλουζε και φώτιζε τις καρδιές μας, ήταν αλλοδαπή και συχνά μου έλεγε: μα τι ήλιος είναι αυτός που έχετε εσείς οι Έλληνες, πώς γίνεται να γίνονται πραξικοπήματα εδώ; Θέλω να γίνω Ελληνίδα, αλλά με τρομάζουν οι Δικτατορίες σας. Στο τελος την παντρεύτηκα, έβαλα στο όμορφο κεφάλι μου το στεφάνι της ζωής μας και φύγαμε σε άλλη χώρα, στη χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου και γίναμε και οι δυο Σαμουράι...    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου