Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Λάστιχο πάνε να γίνουν οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα των νεο-Ελλήνων, παράδειγμα μέγα η κα Μπακογιάννη...


...που συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό να καλέσει back τη ΔΗΜΑΡ-ρια σχολή της αριστεράς, δηλαδή, τα σάπια καλούν τα σάπια και από εδώ προτείνω τη ΔΗΜΑΡ να επιστρέψει στην κυβέρνηση, πρέπει να επιστρέψει στη κυβέρνηση, πρέπει για να σωθεί η Ελλάδα των νεο-Ελλήνων Γερμανοτσολιάδων, πρέπει για να συνεχιστεί η παράδοση των επίορκων πολιτικών, δεν μπορούμε να ζήσομε χωρίς την Επιορκία, η χώρα μας πρέπει επιτέλους να αλλάξει όνομα και να ονομάζεται Επιορκία καθώς, οι πολιτικοί μας μοιάζουν με πρόστυχα φτενά κομπολόγια λιγδιασμένα με παχύρευστο ιδρώτα των Γερμανών, χιλιοπαιγμένα, ναι, κάτι μου λέει πως θα έχομε άλλη κυβέρνηση, χωρίς εκλογές φυσικά...

2) Διάβασα ότι ο ΓερμανοΈλληνας Σόιμπλε, θα προτείνει στο επόμενο ΓιούροΓκρουπ, αλλιώς, ΓιουρούσοΓκρουπο, να πληρώνουν και οι αποταμιευτές των τραπεζών, όταν αυτές παθαίνουν ζημιές, τουλάχιστον, όταν αυτοί έχουν καταθέσεις πάνω από 100.000 ΕυροΜάρκα. Το βλέπετε; Το έχω γράψει: πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες όσο είναι καιρός, θα έρθει η ώρα που θα σου δίνουν τα λεφτά σου αφού πρώτα υπογράφεις ένα χαρτί που θα ομολογείς τη πίστη σου στις τράπεζες. Σε αυτές τις άθλιες τράπεζες που άθλιοι τραπεζίτες έπαιζαν τα χρήματα των απλών αποταμιευτών σε ρίσκα τραπεζοκερδοσκοπικά προϊόντα, και μήτε κουβέντα στο να δημιουργηθούν δύο τραπεζικά χαρτοφυλάκια: ένα αμιγές αποταμιευτικό και ένα αμιγές επενδυτικό. Όταν, ο έχων παράδες, αλλιώς, κουράδες, επιθυμεί να τις επενδύσει, ας το δηλώνει, αν δεν θέλει, πάλι να το δηλώνει, ούτως ώστε οι τραπεζίτες, και ιδιαίτερα τα Golden Boys, (ξέρετε γιατί αποκαλούν έτσι τα μεγάλα αυτά τσιράκια; Γιατί έχουν χρυσό νύχι για να τσιμπούν την "άσπρη") να μην έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα χρήματά σας οπουδή και μάλιστα προσχεδιασμένα για να τα τρώνε, αλλιώς να τα κλέβουν.

3) Συμβουλεύω τους πάντες: μην αποταμιεύτε, μην έχετε εμπιστοσύνη στις τράπεζες, και ξέρετε γιατί;, γιατί δεν διοικούν οι πολιτικοί που ψηφίζομε, αλλά οι τραπεζίτες, άρα αυτούς πρέπει να θεωρούμε ως κυβερνήτες. Επίσης, συμβουλεύω να μετατρέπετε τα σαχλά ΕυροΜάρκα  σε σοβαρά νομίσματα, π. χ. Λίρα Αγγλίας, Pound, και είναι όμορφη λέξη: Pound, όταν την προφέρεις γεμίζει το στόμα σου, ενώ, ΕυροΜάρκο, πέρα που είναι μακρύ, δεν θυμίζει κιόλας νόμισμα, αλλά πλιάτσικο- πρέπει να βγούμε από το ΕυροΜάρκο- μας αρέσει να είμαστε υποτελείς ενός χρηματοπιστωτικού συστήματος που δεν απέχει από μια Δικτατορία, ή Ελεύθεροι να κουμαντάρουμε το σπιτικό μας, ακόμα και αν το ρίχνουμε στα βράχια- θα είναι το δικό μας φταίξιμο, τα δικά μας βράχια, θα είναι το δικαίωμά μας, το τωρινό πέσιμο δεν είναι ακούσιο, είναι προσχεδιασμένο και καλά μελετημένο, ίσως πολλοί να το έχουν αντιληφθεί πλήρως.

4) Δεν ξέρω γιατί τα έγραψα, αφού ξέρω ότι λίγοι συμφωνούν και ίσως κανένας- δεν με νοιάζει, φτάνει που συμφωνώ εγώ- διαβάσατε πόση θα είναι η σύνταξη η εθνική μετά το 2017 ή 18, δεν θυμάμαι- μόνο 360 κωλομάρκα- τότε γιατί μας απειλούν για την υποτιθέμενη άτακτη πτώχευση;, μα για να να εισέλθουμε σε μια τακτική πτώχευση.

5) Εγώ πάντως είμαι ερωτευμένος και όποιος είναι ερωτευμένος ας κάνει μια ευχή στον Απόλλωνα, το πρώτο θεό Πολιτισμού όλου του δυτικού κόσμου, καθότι, Έρως και Πολιτισμός- ένα και αυτό. Με τον έρωτα παύει κάθε βαρβαρότητα...

Υ. Γ. ΣΥΡΙΖΑ-ίοι προσέξτε, κάνετε μεγάλα λάθη, μου μοιάζει ότι δεν έχετε κοινό νου, αυτό που δήλωσε ο κος Σκουρλέτης για τους γονείς του κου Σαμαρά είναι μια μεγάλη σαχλαμάρα, για να μην πω κάτι βαρύτερο- δεν θέλω να σας βαρεθώ γρήγορα- προσέξτε.

Το παρακάτω λουλούδι για τον έρωτά μου.


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου