Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

H Merkel kai ta tsirakia tis...

...κοιτάξτε αυτή τη μούρη, την άγρια γερμανική μούρη με τα κουρεμένα νύχια, χαρακτηριστικό αρσενικής γυναίκας, και κοιτάξτε τα παρακάτω έμβια που φέρουν προσωπεία ελειεινού θεάτρου...προπαντώς του Κουβέλη που στηρίζει τις υπογραφές των δύο επίορκων σε κωλόχαρτα για την άλωση της χώρας... 
...δυστυχώς αυτοί μας κυβερνούν που γνωρίζουν πολύ καλά, προπαντώς ο Κουβέλης, πως είχαμε το λιγότερο κατά κεφαλή χρέος, το λιγότερο έλλειμα, πως η ΕΛΣΤΑΤ φούσκωσε δόλια το έλλειμα, πως η συνταγή, της τάχα διάσωσης της χώρας, είναι εσφαλμένη, και όμως αυτοί εκεί, συνεχίζουν να σκάβουν τις ψυχές μας με τους γκασμάδες που τους επιβάλει η βρόμικη Γερμανία βρόμικων Γερμανών (και για να μην φανώ ρατσιστής, προσθετώ: αυτών ειδικά των Γερμανών, αλλά έχομε και τη συλλογική ευθύνη, γιατί δεν αντιδρούν οι "καλοί" Γερμανοί; Οι σφυγομετρήσεις δείχνουν πως οι Γερμανοί θέλουν την Μέρκελ, τη σκύλα αυτή που γαυγίζει αρσενικά, άρα, δεν είμαι ρατσιστής καθότι αναφέρομαι σε πεπραγμένα και σε γεγονότα) και γιατί παρακαλώ αγαπητά μου τσιράκια, Σαμαρά, Βενιζέλε, Κουβέλη των βρόμικων Γερμανών, συνεχίζετε να σκάβετε την ψυχή μας; Ψυχές που σας ψήφισαν δίνοντάς σας το μεροκάματό σας; Γιατί δεν σέβεστε τον εργοδότη σας; Παιδιά πεινούν, άρρωστοι πεθαίνουν, υγιείς αυτοκτονούν, άμοιροι απολύονται, μαγαζιά κλείνουν, οι νέοι εξοργίζονται, οι μεσήλικες καταθλίβονται, η  τρίτη ηλικία αργοπεθαίνει κάτω από το νέο Αγκυλωτό Σταυρό του νέου Ναζισμού με τον μανδύα τώρα της διάσωσης. Και τι είδους νομισματική ένωση είναι αυτή;, και τι είδους Ευρωπαϊκή ένωση είναι αυτή; Μήτε το ένα ισχύει, μήτε το άλλο. Το εβρό είναι άθλιο εβρομάρκο και η ένωση είναι υπό γερμανική κατοχή. Δεν είμαι διόλου ευρωσκεπτικιστής, είμαι όλως διόλου ενάντια σε αυτό το μόρφωμα που αποκαλούν ΕΥΡΩΠΑϊΚΗ ΕΝΩΣΗ, πράγμα που σημαίνει ότι ενωθήκαμε για να επιλέξομε τον κατακτητή μας.
Ζήτωσε η σχιζοφρένεια και η ηλιθιότητα των ευρωπαϊκών λαών. 
Έτσι σιγά-σιγά, μα μεθοδικά χτίζουν τη μελλοντική δικτατορία, τη δικτατορία των τραπεζών, δηλαδή, ενός χρηματοπιστωτικού συστήματος που δεν διακρίνεται ακόμα ευκρινώς η μετεξέλιξή του- κύριοι, μας λένε, τα λεφτά είναι δικά μας, θα ξοδεύετε όπως εμείς θέλομε και τα χρήματά σας θα βρίσκονται στο δικό μας μπαούλο, αν το αρνηθείτε, δεν θα σας πληρώνομε, αν αρνηθείτε να εργαστείτε για το λόγο αυτό, θα σας εξοντώνομε γιατί έτσι το θέλομε.
Αγαπητοί αναγνώστες, δεν υπάρχει φόβος χρεοκοπίας, ήδη με δόλιες μεθοδεύσεις, με υπαλλήλους (εξαγορασμένους πολιτικούς) χρεοκοπήσαμε, και αν πράγματι ζούσαμε με δανεικά, που ζούσαμε, αντί να μας αφαιρέσουν το 25% του πλασματικού εισοδήματος, που τόσο ήταν, μας αφαίρεσαν το 75% και συνεχίζουν, και θα συνεχίσουν να αφαιρούν, δηλαδή, να κλέβουν για να ισοφαρίσουν τα χασίματά τους οι τράπεζες της βρόμικης Γερμανίας γιατί έπαιξαν και αυτές τοξικά τραπεζικά πρϊόντα δις εβρομάρκων, και το έχω γράψει εδώ και αρκετούς μήνες ότι, υπάρχουν διασυνδέσεις από τη μια άκρη του Αντλαντικού στην άλλη. Θα συνεχίσει η τριτοκομματική μας κυβερνήση να μας εξαθλιώνει διότι υπόγραψαν άθλια χαρτιά οι άθλιοι ψεύτες πολιτικοί μας- δηλαδή, τα τσιράκια της GoldMan Sachs κ. ά. άνομων μεγάλων κέντρων. Έχομε να κάνομε, είναι πια φανερό, με μία διεθνή μάφια, που ξεπερνά τη σικελική και του καθολικισμού. Τι μας μένει να κάνομε;, να αφυπνιστούμε, να μην ταΐζομε με την δική μας τροφή τους μελλοντικούς μας ροζ δικτάτορες, να μην καταθέτομε, όσο έχομε καιρό καθώς, δεν έχουν θεσπιστεί ακόμα οι νόμοι που θα μας απαγορεύουν να κρατάμε στις τσέπες μας τα χρήματά μας, αλλά στις τσέπες τους- ΚΛΕΙΣΤΕ τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, μην καταθέτετε τα χρήματά σας, σας τα παίρνουν ή θα σας τα πάρουν, ήδη πήρανε πολλά, φτάνει, όχι άλλη κλοπή και φύγετε από τον Ο.Τ.Ε., δεν ανήκει στην Ελλάδα, πηγαίνετε σε όποια άλλη εταιρεία, μην δίνετε χρήματα στους βρόμικους Γερμανούς, ανήκει στη βρόμικη Γερμανία, Γερμανία που μας έχει κλέψει με όποιον τρόπο μπόρεσε, Ζήμενς, υποβρύχια, η Hochtief  χρωστά 500. εκ. εβρό Φ.Π.Α και δεν τα δίνει, Ο.Τ.Ε. Ο.Σ.Ε. με τα βαγόνια, το κατοχικό δάνειο, την υφαρπαγή του χρυσού μας, την άρνησή τους για αποζημιώσεις πολέμου, έτσι, όλοι μας οφείλομε να είμαστε ενάντια των βρόμικων Γερμανών, των βρόμικων νεο-Ελλήνων, των βρόμικων Ιταλών, των βρόμικων Ολλανδών, των βρόμικων Φινλανδών, των βρόμικων ΠορτοΓάλλων, των βρόμικων Ισπανών, των βρόμικων Γάλλων, γενικά να είμαστε ενάντια σε κάθε βρόμικο και ελεεινό και προπάντων, δολιοφθορά καθώς πράγματι ζούμε σε εποχή μετα-μοντερνικού πολέμου, και επειδή αυτή είναι η αλήθεια, ας μιμηθούμε εκείνους που αντιστάθηκαν στη βρόμικη, άθλια, εγκληματική, ναζιστική Γερμανία- δεν θα μας εξοντώσουν αυτοί και οι δικοί μας δωσίλογοι, και πάνω από όλους οι ΔΗΜΑΡ-αίοι. 

Υ.Γ.
Και αν αληθεύει ότι στην Κύπρο υπάρχουν κεφάλαια ρώσικης μάφιας, αν αληθεύει, αναρωτιέμαι αν η μάφια μείνει με σταυρωμένα χέρια στο να χάσει, δηλαδή, να κλαπούν τα κεφάλαιά της για τις βρόμικες μολυσμένες γερμανικές τράπεζες- πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν θύματα αν περάσει το νομοσχέδιο από την Κυπριακή Βουλή, νομοσχέδιο που έσπευσε να υποστηρίξει ο Στουρνάρας/Σαμαράς, σαν ένας άλλος Παπανδρέου, το ίδιο και ο σημερινός Αναστασιάδης που υποστήριζαν το Σχέδιο Ανάν...δυστυχώς η Κύπρος δεν έχει έναν Παπαδόπουλο και η Ελλάδα έναν αντίστοιχο Κωνσταντίνο Καραμανλή...                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου