Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Ο κος ΡΕΧΑΓΚΕΛ έφτασε στη χώρα μας...

...απεσταλμένος, ως πράκτωρ ή ως προπονητής των ήδη εδ'ω απεσταλμένων Γερμανών της μη αξιότιμης και αξιόπιστης Μέρκελ- τι άλλο να πω;, Γερμανίδα είναι. Αναρωτιέμαι αν ήρθε ως προπονητής των ψεύτικων πολιτικών μας-, διότι έτσι είναι τα πράγματα- σαν κούκλες μέσα σε γυάλα διαλαλούν όσα οι βόρειοι Ευρωπαίοι βάζουν στο μυαλό τους-, ή ως ενσυνείδητος και καλός Γερμανός;
Εδώ μπαίνει θέμα έκθεσης ελληνικών στη 1η Λυκείου με τίτλο: "Γιατί τον κο Ρεχάγκελ δεν τον καλέσαμε εμείς, αλλά τον έστειλε η Μέρκελ;" 
Ελπίζω να ήρθε ενημερωμένος, αν όχι, ελπίζω να  ζητήσει να ενημερωθεί για το τι στα αλήθεια συμβαίνει στον τόπο μου, π. χ. για τις αυτοκτονίες των συμπολιτών μας, για τα κλεισίματα των μικροεπιχειρήσεων, για τις άδικες απολύσεις των υπαλλήλων, για τα ανάλγητα κουρέματα, και τέλος για τις κλοπές και εκβιασμους και απειλές της γερμανικής του φάρας. Το έγραψα προ ημερών- ο κος Ρεχάγκελ, από τη στιγμή που εκτελεί εντολές ή παρακάλια της Μέρκελ, είναι για μένα Persona non Grada, και να επιστρέψει αμέσως στην πατρίδα των βάρβαρων βορείων, εκτός και αν όντως θέλει να κολυμπήσει στην κολυμπήθρα των ανομιών των συμπατριωτών του, να διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι εδώ γίνεται μια χειρουργική εξεθλίωση και εξόντωση και τέλος να εξιλεωθεί ζητώντας συγνώμη και αρνούμενος την ιθιγένειά του, αν ήρθε ως καλός. 
Κε Ρεχάγκελ, δεν πρέπει να είστε υπερήφανος για την τωρινή διακυβέρνηση της χώρας σας, είναι μια διακυβέρνηση ρατσιστική, διόλου φιλο- Ευρωπαϊκή, επιλεκτικά εκδικητική, επιλεκτικά φιλική. Το Euro δεν συνιστά κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα πολιτών, συνιστά το EuroMarko των Τραπεζών- εισήλθαμε σε νέα μορφή δικτατοριών, πιότερο σκληρών των στρατιωτικών- σίγουρα οι στρατιωτικοί παλιάς κοπής θα έχουν εξοργιστεί. 
Κε Ρεχάγκελ αφήστε αυτά τα κομπογιανίτικα; "μαζί θα τα καταφέρομε", μας ρωτάτε αν θέλομε μαζί να τα καταφέρομε;, γιατί δηλαδή, για να ανεβούμε μαζί στο βάθρο της εγκληματική σας αναλγησίας;, για να γίνομε συνεταίροι σας στην ακατάπαυστη θηριωδία σας- είστε Γερμανός κε Ρεχάγκελ, είστε Γερμανός και αυτό συνιστά όνειδος στην εποχή μας ακόμα μια φορά και έτσι, σαν προπονητής που είστε, μαζέψτε τους απεσταλμένους της Μέρκελ-Σόϊμπλε, φτιάξτε μια ομάδα και πηγαίνετε να παίξετε, όχι ποδόσφαιρο, αλλά το παιχνίδι της αληθινής Φιλίας, της βαθιάς ανθρώπινης Ανάγκης, που δεν έχει σχέση με την άτεγκτη, λυσσαλέα πείνα που γεννά η αλαζονική Πραγματικότητα των Τραπεζών και ζητήστε συγνώμη από τα νέα θύματα της θηριωδίας σας, και να επιστρέψει όσα έχει κλέψει η χώρα σας από τη μικρή μας χώρα. 

Υ. Γ.
Θα σας το πω επιγραμματικά, κε Ρεχάγκελ, για να νοήσετε την απέχθεια που νιώθω και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας για την τωρινή διακυβέρνηση της χώρας σας: "Εμείς οι Έλληνες, από τα πολλά μνημόνια που υπέγραψαν οι επίορκοι πολιτικοί μας, χάσαμε τη συλλογική μας μνήμη, όπως τη χάσατε και εσείς, αλλά για άλλον λόγο, για την εξολόθρευση εκατομμυρίων Ευρωπαίων- τώρα το σχέδιο έχει αλλάξει, ωθείτε τους Ευρωπαίους στην ανέχεια και στην αναξιοπρέπεια."                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου