Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

...κέρδισαν οι Γερμανοί, η Ευρώπη ανήκει επιτέλους στη νεο-ναζιστική Γερμανία, μην έχομε καμιά ψευδαίσθηση και η Κύπρος έχασε και τα ενεργειακά της κοιτάσματα, έχασε την υπόστασή της, σβήστηκε από τον χάρτη των Εθνών/Κρατών.
Αυτοί είμαστε, η Έλλάδα και η Κύπρος πτώχευσαν, μπήκαμε σε μια μακριά περίοδο εξαθλίωσης και αναξιοπρέπειας, σε μια μακριά περίοδο με αβάσταχτο χρέος, τόσο που να μην πέσομε ολοσχερώς, τόσο όσο να μπορούμε να το κουβαλάμε, από εδώ στέλνω τα συγχαρητήριά μου στους έμμισθους πράκτορες Ελλάδος/ Κύπρου- ανθΈλληνες/ανθεΚύπριους.
Η Ελευθερία μας τέλειωσε, η Ελευθερία που εδράζεται στον σεβασμό και την εκτίμηση του άλλου τέλειωσε γιατί οι Ούννοι μήτε σέβονται, μήτε εκτιμούν τους άλλους.
Η λιγοστή Δημοκρατία μας τέλειωσε, όλες οι αποφάσεις παίρνονται στις υπόγειες σκοτεινές σάλες της Γερμανίας της Μέρκελ και του Σόϊμπλε. Τελείωσαν οι πατρίδες μας για ένα νόμισμα που θα έφερνε τάχα την Ευρωπαϊκή Ένωση- το εβρό, το οποίο έφερε την Ένωση Βαρβαρότητας, έτσι ή αλλιώς από την αρχή ήταν ΕβροΜάρκο, και αντί αυτής της Ένωσης, ήρθε η καθυπόταξή μας, ο εξευτελισμός μας.
Εγώ δεν νιώθω κανέναν εξευτελισμό, αποδέχομαι τη μοίρα μου, μοίρα γραμμένη από προδότες, απλώς νιώθω την πίκρα του προδομένου, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, συνεχώς πλάι μου κέρδιζαν οι ψεύτες και οι επίορκοι, είτε γνώριζαν είτε δεν γνώριζαν που οδηγούσαν τις καταστάσεις. Σωθήκαμε για να πεθάνομε αύριο για μια ανέντιμη Ένωση, για ένα ναζιστικό νόμισμα.
Κοιτάξτε τη μούρη του Σόιμπλε και πείτε μου αν είναι ανδρός μούρη, και κοιτάξτε τη μούρη της Μέρκελ και πείτε μου αν είναι γυναικός μούρη.
Τα ενεργειακά αποθέματα της Κύπρου ήδη μοιράστηκαν οι Εβραίοι και Τούρκοι, ήδη στα χαρτιά η Κύπρος δεν είναι πλέον Κράτος, αλλά κοινότητα, ένα νέο σχέδιο Ανάν έχει συντεθεί και όπου νάναι έρχεται προς υπογραφή.
Η Ελλάδα δεν είναι πλέον Κράτος, είναι κοινότητα πτωχών που της δίνεται το ολίγον δικαίωμα να χρησιμοποιούν το εγκληματικό νόμισμα: ΕβροΜάρκο.
Και αυτό το νόμισμα, που θεωρητικά κρατάμε στα χέρια μας, δεν είναι δικό μας, είναι των Γερμανών, το χαμπαριάσατε;, όσα εβρό κερδίζομε δεν είναι δικά μας, ανήκουν στην ανήλιαγη ανάλγητη βόρεια Ευρώπη, άρα γιατί να τα αποταμιεύομε;, αφού κάθε τόσο θα μας τα πέρνουν, κάθε φορά που θα δημιουργείται σχεδιασμένη κρίση ή κρίση χρηματοπιστωτικού συστήματος ανεγκεφαλικών πολιτικών-οικονομολόγων-εγκληματιών;
Δεν μπορώ να γράψω, νιώθω πάλι μεγάλη οργή, και δεν μου αρέσει πλέον να υβρίζω γιατί δεν θέλω να μιμούμαι τον εαυτό μου.
Κλείστε τις τράπεζες, μην αποταμιεύετε έστω και 10 εβροΜάρκα γιατί θα κουρεύονται από το πρώτο εβροΜάρκο, τα εβροΜάρκα δεν είναι δικά σας, μονάχα ο ιδρώτας είναι δικός σας, ο κόπος είναι δικός σας, οι ελπίδες είναι δικές σας- μόνο που οι καρποί τους, το αντίτιμό τους δεν είναι δικό σας, και στα αλήθεια το γράφω, μην πιστεύετε ότι τοποθετείτε τον ιδρώτα σας, τον κόπο σας, τις ελπίδες σας με τη μορφή του εβροΜάρκου στις τράπεζες, ούτως ώστε να έχετε ένα μηδαμινό κέρδος, για μένα σημαίνει ότι πετάτε την αξιοπρέπειά σας στους υπονόμους της Νεο-Ναζιστικής Γερμανίας. 
Να με θυμηθείτε, επέρχονται και άλλα κουρέματα, κάθε φορά που οι βάρβαροι Ούνοι θα νιώθουν πεινασμένοι, θα επελαύνουν πάνω από τα κεφάλια μας με τη συνδρομή των εντόπιων προδοτών.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου