Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Η Δικτατορία των Τραπεζών διαμέσου Επίορκων Πολιτικών...

...ελπίζω, φαντάζομαι, ψυχανεμίζομαι, πιστεύω, νομίζω, έχω την πεποίθηση ότι νιώθετε επιτέλους στη γυμνή σας πέτσα τη Δικτατορία των Τραπεζών/Τραπεζιτών διαμέσου επίορκων Πολιτικών. Κάθε μέρα και κάτι απαγορεύεται ή σχεδιάζεται να απαγορευτεί, κάθε μέρα απολύονται υπάλληλοι- καλοί κακοί, όλοι οι εργαζόμενοι στην κρεατομηχανή της αναλγησίας, αδιαφορίας, απανθρωπιάς, και γιατί;, ρωτήστε τον κο Στουρνάρα, τον αρχιλογιστή του Έθνους, Έθνος χωρίς Πατριώτες, γιατί, μη μου πείτε ότι υπάρχουν, πλήν 20.000 συμπολίτες μας, πατριώτες σε αυτό το Έθνος.
Ρωτήστε επίσης τον σπουδαγμένο στην Αμερική πρωθυπουργό σας, και επειδή πιστεύω ότι, σε όποια χώρα σπουδάζει κανείς, απαρνείται την ιθαγένειά του, είτε το θέλει είτε δεν το θέλει, άρα έχομε πρωθυπουργό αμερικάνικης ιθαγενικής σπουδής εκ Μεσσηνίας, όπως και ο ανεκδιήγητος Γ. Α. Π., ο οποίος εξελέγη από την μάζα των νεο-ελλήνων χριστιανών για να βάλει τρεις υπογραφές, μοιραίες για τον τόπο και να ξεκουμπιστεί στα πάτρια εδάφη του-στην Αμερική.       
Και ρωτώ και αναρωτιέμαι, οι απολυόμενοι που θα τσουβαλιαστούν;, σε ποια χωματερή ανθρώπινου κρέατος θα πεταχτούν/πετιούνται; 
Το μόνο που σαλεύει σε αυτό το Έθνος είναι, τα άκρως αντιλαϊκά νομοσχέδια που εκπορεύονται από φοβισμένα πωλημένα μυαλά-, αν αυτό που λέμε εμείς οι απλοί ανθρώποι μυαλό, όντως το έχουν-, αλεύει η εφορία, σαλεύουν τα ραβασάκια, τα χαράτσια, και οι ελλείψεις, παντού ελλείψεις, ευτυχώς όμως δεν πτωχεύσαμε χάριν υπογραφών των αμερικανο-σπουδαγμένων πολιτικών μας, έτσι μπορούμε ακόμα να παρακολουθούμε στην τηλεόραση την έκπτωσή μας, τον εξευτελισμό μας ως ανθρώπινες υπάρξεις, την ταπείνωσή μας, από ανεγκέφαλους προδότες, άντε επίορκους, καθώς, μήτε το δόλια φουσκωμένο έλλειμα, μήτε η παραδοχή της λανθασμένης συνταγής από το Δ. Ν. Τ.- άκου συνταγής!, δηλαδή, οι πέρα από τον Ατλαντικό, μας θωρούν ως αρρώστους-, τους έκανε να ιδρώσει το αυτί τους! Συνεχίστε, συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις ως προς τον εξανδραποδισμό των συμπολιτών σας, ελάλησε ο κιτρινιάρης υπαλληλίσκος- και συνεχίζουν τις εγκληματικές τους μεταρρυθμίσεις- Persona non Grata πρέπει να ανακηρυχθεί στόν τόπο μας, ο θαυμαστός για την ευφυΐα τού ηλίθιου, διότι, υπάρχει και η ιδιοφυής  ηλιθιότητα- Όλι Ρεν, όπως, π. χ., ηλίθιοι είναι όλοι οι ΔΗΜΑΡ-αίοι, βουλευτές, στελέχη, ψηφοφόροι.
"Λένε ότι ο Νίτσε -απομονωμένος σ' ένα είδος οριστικής μοναξιάς μετά τον χωρισμός του από την Λου Σαλομέ, συντετριμμένος και έμπλεος συγχρόνως από την προοπτική ενός τεράστιου έργου που όφειλε να ολοκληρώσει χωρίς καμιά βοήθεια- περιδιάβανε τις νύχτες τα όρη που δεσπόζουν πάνω από τον κόλπο της Γένοβας, όπου άναβε μεγάλες φωτιές σε ξερά φύλλα και κλαδιά και τα κοιτούσε να λειώνουν. Πολλές φορές σκέφτηκα αυτές τις φωτιές και μου συνέβη να ρίξω με τη φαντασία μου στις φλόγες διάφορους ανθρώπους και έργα για να τα βάλω σε δοκιμασία. Ε, λοιπόν, η εποχή μας είναι σαν αυτές τις φωτιές που η αφόρητη πυρά τους θα μετατρέψει σίγουρα πολλά έργα σε στάχτη! Αλλά για όσα έργα αντέξουν και διατηρήσουν ανέπαφο το μέταλλό τους, θα μπορούμε να αφεθούμε χωρίς επιφύλαξη στην υπέρτατη ευχαρίστηση της διάνοιας που λέγεται "θαυμασμός""          
Α. Καμί, μετ. Π. Λιάδης, Κ. Παπαλιάς, Λ. Σαλουφά, Μ. Σιχάντε, Τ. Στρατάκου- εκ. Καστανιώτη. 

Και εγώ έχω φανταστεί να ρίχνω στις φωτιές ανθρώπους- συγκεκριμένους ανθρώπους, και όχι διάφορους, και να τους βλέπω να καίγονται, και έργα, και έργα πολλά να τα βλέπω να λειώνουν, ιδίως αυτή την εποχή της Δικτατορίας των Τραπεζών/ Τραπεζιτών, με επίορκους αξιωματικούς από το χώρο των ψευδο-πολιτικών-, ιδίως αυτές τις ημέρες, ύστερα από την επίσκεψή μου στην αναδρομική έκθεση του Δημήτρη Αληθεινού στο ΕΜΣΤ- να τη δείτε οπωσδήποτε ατή την έκθεση-, είναι ένας Αληθεινός καλλιτέχνης, πολυσχιδής, αισθαντικός, μα πάνω από όλα, Ποιητής...
...στη Νατάσα αυτό το χρυσάνθεμον από το άντρο των Νυμφών...            

2 σχόλια: